Profită de ultimele zile de vară, afară!

Vacanta de vară a părinților de azi era afară, sau la țară. „Lapte gros”, „Țară, țară, vrem ostași!”, „Bubuita”, „Castel”, probele de sărit coarda, discul, baloanele umplute cu apă, mai liniștitele baloane de săpun, șotron sau buclucașa praștie. Toate sunt jocuri care ne inundă cu amintiri plăcute din copilărie pe care am vrea să le retrăim sau să ne ajutăm copii să trăiască cât mai multe dintre ele.

Noriel provoacă părinții și copiii deopotrivă să profite de ultimele zile de vară și de vacanță și să iasă afară să se joace, cu atât mai mult cu cât oferă reduceri de până la 75% pentru produsele de exterior.

Baloanele de săpun
Baloanele de săpun îi fascinează pe cei mici și cei mari de peste 400 de ani, primele imagini cu copii jucându-se cu baloane fiind atestate într-un tablou din Olanda, din secolul XVII. Deși este un balon simplu, fragil, care nu rezistă mai mult de câteva secunde, o zi este mai colorată dacă razele soarelui se reflectă în pelicula de săpun.

Modele cu Winnie the Pooh, Minnie, Prințesele Disney și Cars, pentru băieți, fete și copiii mai mari, sunt disponibile la 1,40 lei.

Minge cu apă
Nu lăsa vara să treacă fără o bătaie cu apă. Dacă baloanele cu apă iau timp și după ele trebuie să faci curat, mingea Splash Zone nu ia decât câteva secunde să fie încărcată. În plus, garantează că, oricât de delicat ai încerca să o prinzi, te va stropi când o ai în mână. Provocarea jocului este, desigur, să o prinzi.
Acum disponibilă la 8,90 lei.

Discuri zburătoare
Indiferent de cum preferi să le numești, disc zburător sau frisbee, unul dintre cele mai longevive jocuri în aer liber găsește totuși moduri de a ține pasul cu timpul. Acum, la Noriel poți să alegi păsările preferate din Angry Birds în forma unui disc zburător, cu precizie mai bună datorită materialului textil, la 17,90 lei.



Praștia
Fie că vorbim de copii cuminți sau neastâmpărați, praștia este în arsenalul oricăruia la un moment dat, fie fată sau băiat.

Și cum orice jucărie trebuie să aibă și un rol practic în dezvoltarea copilului, praștia ajută la coordonarea mână – ochi, ascuțind în același timp atenția și puterea de concentrare. Copiii se vor putea simți super-eroi cu praștia Spiderman, acum la 4,90 lei.

Corturile Pop-up
Știi toate momentele în care copilul tău îți cere să îi construiești o casă, când întinde cearceaful sau așază scaunele și își face un spațiu al lui? Acum îți poate fi și ție și lui mai ușor cu corturile pop-up, care se instalează oriunde, în interior sau exterior, în 3 secunde și se strâng la fel de repede.
Copiii pot alege între modelele Cars, Furby, Star Wars sau Prințesele Disney, disponibile acum la 79 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod