Pentru sezonul primavara/ vara 2014, ECCO vine in intampinarea femeii moderne cu o noua colectie de incaltaminte de cea mai buna calitate - ECCO Dress Comfort!

Aceasta colectie inedita se adreseaza femeilor care vor sa se simta in forma maxima si totodata sa arate impecabil de dimineata pana seara, fara sa faca vreun compromis in ceea ce priveste stilul sau confortul. ECCO a combinat cea mai avansata tehnologie cu un design modern si sofisticat, creat pentru a se integra perfect in viata femeii contemporane.

Pentru a tine pasul cu agitatia si viteza din zilele noastre, femeia moderna isi doreste pantofi care sa combine perfect stilul si confortul si care pot fi purtati 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Noua colectie ECCO Dress Comfort garanteaza ambele aspecte: incaltamintea arata minunat si te face sa te simti confortabil orice program ai avea pe durata unei zile, fie ca alergi dupa metrou dis de dimineata, fie ca iti petreci ziua intrand dintr-o sedinta in alta sau faci cumparaturi in drum spre teatru.

Arata BINE! Simte-te si mai BINE, cu noua colectie ECCO Dress Comfort!

Stil, confort si calitate

In acest sezon, iubitoarele de pantofi din intreaga lume vor arata bine si se vor simti si mai bine purtand incaltamintea care le satisfice atat nevoia de confort si de calitate, cat si dorinta de a fi la moda.

Acestea sunt atributele noii colectii ECCO Dress Comfort - incaltaminte care permite piciorului sa se miste natural, are un design elegant si modern si este creata din piele de cea mai buna calitate. "Am facut ca pielea sa fie mai moale si cusaturile mai fine si, in acelasi timp, am combinat formele feminine cu confortul garantat de tehnologia noastra", declara Sine Løvendahl, Senior Product Manager Ladies Branding pentru ECCO.

Tehnologia unica ECCO

Timp de 50 de ani, ECCO a investit in permanenta pentru a descoperi secretul celei mai confortabile incaltaminte. Tehnologia de injectare directa este unica in lume si permite ca orice model de incaltaminte - cu talpa joasa ori cu platforma, cu toc sau fara toc, cizme, sandale sau balerini - sa fie cat se poate de confortabila pentru picior.

Inovatia ECCO a facut ca incaltamintea functionala sa devina realitate. Datorita acestei tehnologii unice, noua colectie ECCO Dress Comfort include atat pantofi cu toc, cat si balerini, sandale si platforme. Indiferent de model, incaltamintea ECCO Dress Comfort te face sa te simti mai usoara si mai libera in miscari cu fiecare pas pe care il faci!

Comfortista - noua miscare feminina

Comfortista este noua fashionista, femeia moderna cu un stil de viata activ, care nu este dispusa sa faca niciun fel de compromis in ceea ce priveste confortul sau stilul ei personal. Noua colectie ECCO Dress Comfort te invita sa descoperi cum poti sa pastrezi un echilibru armonios intre familie, cariera si sanatate, si, in plus, sa ai si timp sa te concentrezi asupra propriilor tale pasiuni.

Este o colectie esentiala de incaltaminte care satisface toate gusturile si pretentiile: stil casual, dar si formal, talpa joasa, dar si tocuri inalte, calitate maxima, dar si modern.

Pe cat e de confortabila aceasta colectie, pe atat este de ancorata in tendintele momentului. Stilul actual este surprins in modele de sandale cu bareta si platforme comode in nuantele metalice ale sezonului, iar eleganta clasica, in pantofii negri care pot fi purtati chiar si la cele mai formale ocazii. ECCO Dress Comfort este incaltamintea care arata bine si te face sa te simti si mai bine!
     
Noua colectie ECCO Dress Comfort este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod