Octavian Strunilă aduce voia bună și umorul la Uite cine dansează, din 6 martie, numai la Pro TV!

Începând din 6 martie, de la 20:30, Octavian Strunilă va intra cu grație pe scena Uite cine dansează!, le va arăta românilor și juraților că dansul nu îi este străin și va face totul pentru a merge cât mai departe în competiție. Octavian iubește provocările, le acceptă cu o energie debordantă și nu refuză să iasă din zona lui de confort. Actor, regizor și căpitan de echipă la emisiunea Jocuri de celebritate, el schimbă macazul de data aceasta și va încerca să cucerească publicul cu mișcări incredibile de dans.

Octavian Strunilă intră cu entuziasm în cea mai tare competiție a dansului, Uite cine dansează!, și e hotărât să aplice câteva tehnici actoricești pe ringul de dans.

Îmi dau seama de ceea ce pot să fac în show-ul acesta… eu cred că aș putea să mă folosesc de experiența mea ca actor și tot ce fac acolo să fie puțin mai teatral, adică să aibă o amprentă a spectacolului de teatru. Orice dans cred că poate să capete și puțină teatralitate.”, a spus Octavian încântat de participarea la Uite cine dansează!.

Actorul știe cât de multă muncă va depune la repetiții și atunci când va prezenta fiecare stil de dansîn fața juraților și a tuturor telespectatorilor, dar cu umorul care-l caracterizează și luând în calcul experiența avută de curând la Ferma Vedetelor, spune că este pregătit să lupte și...

să scadă din nou în greutate: ”Vreau să spun că, după experiența de la Ferma Vedetelor, în care am slăbit vreo 8 kilograme și jumătate, îmi dau seama că urmează să slăbesc tot cam atât, iar asta, pe lângă o cură de slăbire gratuită, e și o experiență nouă, care mă provoacă.”.

Din 6 martie, de la 20:30, românii îl vor descoperi pe dansatorul Octavian Strunilă, care va aduce în prim plan spiritul lui energic, entuziasmul, pasiunea și dedicarea. El va demonstra la Uite cine dansează!, împreună cu partenera sa de dans, ce înseamnă talentul, munca și își va aduce în fiecare stil de dans amprenta proprie, adăugând umor și foarte multă voie bună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod