Noul sezon “Vrei sa fii milionar?” incepe luni, 20 mai, la ora 23:00, la Kanal D!

Un nou sezon al celui mai iubit show concurs din istoria televiziunii incepe luni, 20 mai, la ora 23:00, la Kanal D, la carma show-ului aflandu-se nimeni alta decat Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania.
Emisiunea care ii aduce in platou, fata in fata cu indragita moderatoare, pe cei care care isi dovedesc cunostintele de cultura generala si isi incearca sansa de a deveni unul dintre milionarii in lei ai Romaniei, va putea fi urmarita in fiecare luni, la Kanal D.

Din fiecare editie, nelipsite vor fi momentele de suspans, emotii, tensiune si adrenalina, interventiile pline de umor si farmec ale prezentatoarei emisiunii, dar si clipe de fericire maxima din partea concurentilor.

Emisiunea concurs inconica „Vrei sa fii milionar?” este un format de televiziune realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.

Nu ratati noul sezon “Vrei sa fii milionar?”, prezentata de Teo Trandafir, incepand de luni, 20 mai, la ora 23:00, la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod