Mii de oameni au cantat alaturi de Directia 5 in cadrul concertului “Live in Bucuresti”

Concertul din 15 noiembrie de la Sala Palatului a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cantat alaturi de Directia 5 cele mai iubite piese precum “Iti multumesc”, “Daca ai sti”, “Si ce daca”, “Ce mai faci” si “Forever love”. In plus, trupa a lansat pe scena Salii Palatului “Sa-i iert pacate”, alaturi de Adi Sina, piesa ce se regaseste pe cel mai recent material discografic, “Happy Day”.

Fanii trupei au putut vedea in premiera si videoclipul piesei “Sa-i iert pacate”.
Clipul a fost filmat in regia lui Alex Ceausu si pune in scena povestea pasionala de dragoste redata prin dans de cei doi protagonisti. Cristi Enache si printesa Rock’n’Roll, Alina, cei doi solisti ai Directia 5, au impresionat publicul prin imbinarea extraordinara a doua voci cu timbre diferite, iar chitaristul Nicu Damalan a completat tabloul muzical prin solo-urile de chitara. La finalul concertului, Adrian Sina a urcat din nou pe scena alaturi de Directia 5 si au cantat pentru a doua oara “Sa-i iert pacate”.

Albumul “Happy Day” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online pe www.catmusic.ro si www.emag.ro.
Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regasesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“, “Am stiut”  si „Tu m-ai cucerit“.

Formata in prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu si Alina Crisan, trupa Directia 5 s-a infiintat in anul 1991, iar un an mai tarziu baietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu pestele in gheare“. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 20 de albume si sute de piese lansate.
De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artisti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banica si Nicoleta Nuca.

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod