Martisoare bio ce-ti fac primavara mult mai frumoasa!

Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize! Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase. Poti alege o crema bio, intr-un recipient pictat manual, pentru efect primavaratic, sau poate un accesoriu si o haina hand-made, foarte sic, pe care sa le faci cadou unei prietene, mamei tale sau chiar tie…
Ei bine, nu sunt tocmai niste bijuterii, ci creme bio, ambalate foarte frumos in borcane pictate manual, cu motive ce amintesc de primavara. Poti alege aceasta crema de la organicway.ro care are la baza untul de shea bio, untul de karate, foarte hidratant, uleiul de jojoba ce controleaza secretia de sebum si previne ridurile, uleiul de macadamia, cu absorbtie rapida si textura usoara, cat si uleiul esential de geraniu, cu efect de armonizare atat la nivel psihic, cat si cutanat.

Pentru ca se apropie sezonul cald, cand trebuie sa afisam un corp foarte bine ingrijit, este bine ca din trusoul de remodelare corporala sa nu  lipseasca crema de corp bio anti-vergeturi, tot de la organicway.ro.
Cu siguranta va fi un cadou de martisor special si in acelasi timp foarte eficient. Contine ulei de germeni de grau presat la rece, care ajuta la regenerarea celulelor pielii, unt de shea si ulei de macadamia.

O astfel de delicatesa naturala poate face cat zece prajituri… Mai ales daca ar fi o dulceata de trandafir, de zmeura sau poate de afine. La fel de buna este si dulceata de nuci, ce poate fi servita la un cocktail, sau la o petrecere intima. Unul din magazinele cu renume este dulceturitraditionalecristina.ro.  Acesta afiseaza numeroase sortimente de dulceturi preparate la foc din lemne din fructe culese cu grija din zone ecologice.
Printre alte magazine care vand dulceturi si gemuri din ingredinete 100% naturale, se numara si bunatatidinnatura.ro sau mall.ecotrend.ro.

Orice femeie si-ar dori sa imbrace ceva special, unic, care sa atraga privirile trecatorilor. Tocmai de aceea, un accesoriu hand-made unicat, sau poate o rochie  cu un imprimeu aparte, ar putea face orice doamna sau domnisoara foarte fericita odata cu venirea primaverii. Rochiile si cardiganele cu imprimeuri sofisticate de la white-elephant.ro sunt o alegere buna pentru un cadou de 1 Martie, la fel si accesoriile variate si foarte vesele ale Madalinei Sparleanu, insirate pe site-ul madalinaspirleanu.com/.
Multe alte haine bine croite, din materiale de calitate, veti gasi si in Atelierul cu minuni (https://www.facebook.com/AtelierulCuMinuni), un loc prietenos cu orice doamna ce-si doreste o piesa vestimentara unicat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod