Marius Moga bifeaza un nou success international alaturi de R3HAB si Icona Pop

Dupa colaborarile cu Maroon 5, Train, Lumidee, Hillary Duff, RBD si altii, Marius Moga bifeaza un nou succes international, in calitate de co-autor pe single-ul “This Is How We Party”, lansat de R3HAB si Icona Pop.
Marius Moga este co-autor pe piesa “This Is How We Party”, alaturi de Nick Audino, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Claus Christiansen, Lewis Hughes, Remee Jackson si Simon Hassle. 

Refrenul piesei reprezinta o bucata din “imnul petrecerilor” lansat in anii ’90, cu acelasi titlu, de S.O.U.L. Billboard a publicat un review in care descrie “This Is How We Party” ca fiind genul de piesa de party care iti sterge orice urma de incruntare de pe fata. Piesa deja se bucura de succes, avand peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube si peste 4 milioane de stream-uri. 

“This Is How We Party” urca tot mai sus in topurile muzicale din peste 25 de tari, ocupand in toate aceste teritorii un loc in top 20.
La nivel mondial, piesa ocupa locul 9 in topul celor mai distribuite piese in playlist-urile New Music Friday. “Ma bucur ca Nick Audino, producator australian stabilit in LA, cu care ma stiu si lucrez de multi ani, m-a invitat pe piesa asta. E un achievement important sa fiu co-autor pe “This Is How We Party” by R3HAB si Icona Pop.”, declara Marius Moga. Nick Audino este un compozitor de success din LA. Creditele sale includ piese lansate de Post Malone, Rihanna, Demi Lovato, Ty Dolla Sign, Future si altii.
Marius Moga si echipa DeMoga Music s-au concentrat in ultimii ani pe release-uri si sesiuni internationale. Proiectul Morandi se bucura de succes in peste 20 de tari, cu piesa “Kalinka”. 

Proaspat lansat este si remix-ul oficial al piesei, in colaborare cu renumitul DJ turc Burak Yeter. ZADI si Irina Flow, artiste DeMoga Music, au lansat “Your Attention”, piesa deja preluata de catre radiouri din Europa de Est. Ciprenko lanseaza piesa “Ohana” featuring T.Y.A, fiind urmati si de alte nume de artisti DeMoga Music care vor debuta anul acesta cu piese si EP-uri internationale.
Label-ul DeMoga Music este prezent pe piata muzicala din Romania din anul 2003 si, inca de atunci, s-a remarcat drept un hub creator de artisti si proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Ciprenko si altii. DeMoga Music Publishing include in roster peste 30 de compozitori si producatori. Catalogul DeMoga Music Publishing contine peste 500 de titluri muzicale, dintre care un numar mare de piese no.1 si hit-uri in top 10 si numeroase sincronizari in zona de advertising si film.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod