Maria Andreea lanseaza noul single "Reina", dupa ce a cunoscut-o pe Thalia in America

Maria Andreea, cunoscuta publicului roman pentru colaborarea cu studioul lui Eminem din Statele Unite, dar si pentru faptul ca a intalnit-o pe celebra Thalia toamna aceasta, lanseaza noul single in spaniola.

"Reina este cuvantul meu preferat in spaniola si are o semnificatie aparte pentru mine. Este un cuvant pe care l-am invatat de la Thalia de-a lungul timpului si asa s-a intamplat sa lansez noul single, chiar dupa ce am avut onoarea sa o cunosc la New York. Imi plac foarte mult reginele si imi doream sa am candva o melodie cu numele asta.

Uite ca Dumnezeu mi-a dat inspiratie sa scriu piesa asta. Eu vorbesc spaniola de la 10 ani si mi-a fost destul de usor sa compun versurile. Mai exact, piesa a fost scrisa in 10 minute, in avion, anul trecut cand ma intorceam de la Paris. Reina este orice femeie indragostita, care ii face o declaratie frumoasa de dragoste iubitului ei. Poate fi regina sufletului lui, a ochilor sau a pasiunii sale.
Pentru clip am lucrat cu aceeasi echipa minunata compusa din Alex Andries, Vlad Mihailescu, Andreea Cobzaru si Domnul Foarfeca, iar pentru piesa am colaborat cu Eugene Summers si Cosmin Laurian, baietii de la Iconic Records.
Sper sa va regasiti in piesa si sa o fredonati persoanelor voastre iubite.
"

Pentru anul 2017, Maria Andreea pregateste multe surprize fanilor, si nu doar muzicale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod