Marcel Pavel a cantat la Rio, în fața unor sportivi de renume din lume

Marcel Pavel a susținut un concert la Gala medaliaților olimpici în Judo, care s-a desfășurat zilele trecute, în Brazilia, în cadrul Olimpiadei de la Rio.
 
Marcel Pavel a susținut un concert de muzică clasică și canțonete la "Gala Campionilor Olimpici-Rio 2016", la invitația lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Artistul a cântat în fața unor sportivi cu renume în lume, printre ei numărându-se și celebra noastră campioană, Nadia Comăneci împreună cu soțul ei, sportivul Burt Conner și fiul lor, Dylan Paul, în vârstă de 10 ani.
Puștiul a fost extrem de încântat de recitalul artistului nostru și a aplaudat încontinuu. Printre melodiile interpretate de Marcel Pavel la Rio se numără: ”Nessum Dorma”, ”Caruso” și ”We are the Campions”.
 
Interpretul a mai fost în Brazilia în urmă cu trei ani, când i-a încântat pe sportivi cu recitalul său la prima gală "Hall of Fame", organizată de Federaţia Internaţională de Judo. Tot atunci a vizitat Statuia Mântuitorului din Rio de Janeiro și staţiunea Copacabana, apoi a urcat pe muntele Corcovado și pe muntele Pâinea de zahăr.
Anul acesta, artistul a stat mai puțin, din pricina angajamentelor pe care le are în țară și a fost cazat pe un vas de lux cu 17 etaje.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod