Maine, la Visuri la cheie, cunoastem opt oameni cu o putere extraordinara!

Mâine, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în județul Dâmbovița, localitatea Niculești, pentru a îndeplini visul familiei Ispilat, o familie superbă cu șase copii. Ana și David s-au casătorit în urmă cu 17 ani și din puținii bani pe care îi câștigau au început construcția unei case cu două camere, casa în care au locuit până în 2005, atunci când a apărut primul lor copil, Sara. În câțiva ani au venit pe lume și ceilalți cinci frățiori ai fetei, Eva, Bianca, Filip, Ioana și Beniamin.

Părinții au încercat întotdeauna să le ofere o copilărie fericită și o educație sănătoasă.

Cei mici au crescut și, odată cu ei, și nevoile, spațiul în care locuiau devenind neîncăpător și sufocant, așa că Ana și David au dărâmat acoperișul vechii case și au construit din lemn o mansardă cu patru dormitoare. Cu toate că le-a fost extrem de greu, au muncit numai pentru copii, pentru ca aceștia să aibă spațiul lor și să îi vadă zâmbind. Ar mai fi fost foarte puțin până când visul lor ar fi devenit realitate, însă din păcate, David a avut un accident și se deplasează în cadru, fiind nevoit să se pensioneze.
În ciuda acestora probleme de sănătate, bărbatul nu se dă bătut și continuă să muncească la casă.

Întreaga familie este pasionată de muzică, David cântă la chitară, iar fratele acestuia, care a absolvit Conservatorul, îi învață pe cei mici să cânte la fluier. Sunt extrem de uniți, prețuiesc foarte mult viața și se bucură de lucrurile simple pe care le au sau pe care le fac împreună. Miercurea aceasta, la Visuri la cheie, vom cunoaște o familie cu o putere extraordinară, un adevărat exemplu de voință, determinare și iubire și vom vedea cum cel mai mare vis al ei va deveni realitate cu ajutorul oamenilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod