Loredana a petrecut o super vacanță în Dubai alături de fiica ei. Iată ce noi atracții au vizitat!



Safari pe cele mai înalte dune de nisip

Loredana și Elena s-au aventurat în primul safari din viața lor, pe dunele din nisip din deșertul Empty Quarter, situat la doar o oră de mers cu mașina din Dubai. Artista a apelat la compania Platinum Heritage pentru ca experiența să fie una cu totul specială și a avut la dispoziție o mașină vintage Land Rover decapotabilă, din anii’ 60, similară cu cele folosite în filmele Indiana Jones.
De pe cele mai înalte dune de nisip Loredana a admirat priveliștea uluitoare desprinsă parcă din filmul Dune, iar, după ce soarele a apus, a luat cina într-un sat de beduini situat în mijlocul deșertului și s-a delectat cu preparate tradiționale arăbești.

Din experiența trăită în desert nu a lipsit nici șansa de a se aventura pe dunele de nisip călare pe o cămilă.
 
O după-amiază în ecosistemul verde din mijlocul deșertului

În vizita ei de câteva zile la Dubai, Lori a avut ocazia de a ajunge și într-o pădure tropicală, plasată chiar în mijlocul zonei de entertainment și shopping City Walk, inaugurată de curând. Cântăreața a vizitat The Green Planet, o nouă atracție turistică, acolo unde sub o cupolă uriașă de sticlă a fost recreat în cele mai mici detalii ecosistemul unei păduri ecuatoriale.

Un pom uriaș domină locația, iar o serie de animale și păsări pot fi admirate îndeaproape. Lori nu s-a ferit în a atinge un șarpe boa și s-a împrietenit cu câțiva papagali, care deloc timizi i s-au urcat pe umăr și au devenit fascinați de aplicațiile de pietre lucitoare de pe cămașa vedetei.

Shopping de bijuterii de aur din Souk și uleiuri parfumate
 
Nicio vizită la Dubai nu poate fi completă fără o sesiune de shopping în shouk-ul tradițional, situat în partea veche a orașului.

Aici, cântăreața a fost primită cu brațele deschise de vânzătorii de mirodenii și de aur, care au strigat-o “Shakira”, comparând-o cu celebra artistă latino.
Lori și-a înnoit colecția de bijuterii cu câteva piese din aur alb și galben de 18K și 24 K, iar, din magazinul de mirodenii, a cumpărat câteva grame de șofran, numit și condimentul regilor.

Șofranul este mai prețios și mai scump decât aurul, iar vănzătorii îl păstrează în cutii de bijuterii închise cu o cheie.
Șofranul are nu mai puțin de 17 beneficii pentru sănătate și poate să ducă la întinerirea vârstei metabolice a organismului cu până la 20 de ani după doar câteva luni de folosire zilnică ca și influzie în apă fierbinte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod