Liviu Teodorescu: "Ma bucur ca am compus noul single Alex Velea!"

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania, este si unul dintre cei mai talentati compozitori, fiind autorul tuturor pieselor sale. Recent insa, acesta a compus si pentru unul dintre artistii pe care ii admira inca din adolescenta, Alex Velea.

Cel mai recent single lansat de Alex Velea, “Sentimente sau instincte” si a fost produs in studioul lui Liviu Teodorescu, LiTE Music. Versurile piesei sunt scrise de Liviu, in timp ce linia melodica a fost compusa de Liviu impreuna cu Alex Velea, iar productia a fost facuta de Alex Parker si Ionut Vasilache.

L-am cunoscut pe Alex mai bine la <<Uite Cine Danseaza>> si mi-am dorit mult sa-i fac o piesa.
Mi se pare un artist complet, e foarte dedicat si pasionat, mie asta mi-a demonstrat cu piesa asta. Am compus pentru unul din artistii pe care ii ascultam la radio inca de cand eu nici nu speram sa fiu pe radio, iar asta e mare lucru pentru mine!
”, a spus Liviu.

In studioul LiTE Music au luat nastere cele mai cunoscute piese ale lui Liviu printre care single-urile “Cine m-a pus”, “Fanele”, “Obsesie” sau “Asa e ea #Dulce”, dar si proiectul #LiTEMoments. Inainte de a avea un studio profesionist si de a avea toate utilititatile necesare, Liviu compunea acasa, la casti, ca sa nu deranjeze vecinii.
A inceput sa-si construiasca propriul studio in 2016, atunci cand a gasit un spatiu care i s-a parut potrivit si de atunci il imbunatateste incontinuu. Si-a strans singur banii si s-a implicat in tot procesul de amenajare.

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente “Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri care au fost in topurile radiourilor din Romania si a strans milioane de vizualizari pe Youtube. Liviu Teodorescu a lansat recent single-ul “Asa e ea #Dulce”, al carui videoclip a ajuns la peste doua milioane de vizualizari in doar doua saptamani.





Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu piesa “Fanele” in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, reusind sa stranga peste 36 de milioane de vizualizari.

 

Single-ul anterior, “Obeseie”, este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod