Kale x JUNO x Tequila lanseaza o invitatie la party cu “Jack si Rom”!

Kale x JUNO x Tequila au colaborat pentru prima data si au lansat piesa “Jack si Rom”, o invitatie deschisa la party. Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si completata cu un clip fresh regizat de Criss Blaziny.

Piesa are o poveste foarte interesanta. Eu si JUNO ne pregateam sa plecam de la studio dupa ce terminasem alta piesa, cand F3enom, producatorul nostru de la HaHaHa Production, a deschis repede un proiect nou. De la primele sunete din beat ne-am simtit inspirati si am inceput sa scriem.
Mai tarziu ni s-a parut foarte tare sa o avem si pe Tequila pe piesa, care a zis “Da”, apoi a venit si clipul asta fresh de la Blaziny. A fost o experienta super fun,
” spune Kale.

Kale a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube. I-a urmarit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica.
Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic.

Varsator veritabil, JUNO este un tip ambitios, perseverent, creativ si care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans si de muzica rap, a plecat din Constanta si a pornit sa-si indeplineasca visul. Acum isi pune lectiile de viata si experientele in rime albe. In 2016 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO.

Tequila este un idol al adolescentilor! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promoveaza televiziunile, Bianca Adam aka Tequila si-a castigat peste 1 milion de fani datorita umorului, sinceritatii si sketch-urilor ei publicate pe YouTube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod