Jason Derulo vine la NUBA BEACH CLUB

Sâmbătă 4 August, Mamaia Nord va fi din nou luată cu asalt de sute și mii de petrecăreți la NUBA Beach Club. De data aceasta cu toții vor fi nerăbdători să îl vadă pe mega-star-ul internațional Jason Derulo, pe scena club-restaurantului de pe plaja stațiunii Mamaia.
După cum probabil deja v-ați obișnuit, Nuba Beach Club a devenit în scurt timp epicentrul distracției exclusiviste estivale de la malul Marii Negre, iar în doar 3 luni de la lansare, beach club-ul a găzduit deja artiști internaționali precum Antonis Remos, Gianluca Vacchi sau Craig David. 

Jason Derulo la doar 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, originar din Miami, Florida, însă puțini știu că el și-a petrecut copilăria studiind operă, teatru și balet iar primul său single a fost lansat la doar 8 ani. 

Printre cele mai faimoase piese ale artistului se numără “Trumpets”, “What If”, “Marry Me”, sau “In My Head”, iar fanii îl pot asculta și admira sâmbătă, 4 August pe șcena amplasată pe plaja faimoasului beach club NUBA din Mamaia Nord. 

Se anunță o nouă petrecere vibrantă ce va ridica ștacheta petrecerilor din România, iar conturile de socializare vor fi luate cu asalt de postările clienților entuziaști ce se vor distra pe muzica lui Jason Derulo.

Nuba Beach Club organizează cele mai râvnite petreceri de zi în fiecare weekend însă pune la dispoziția clienților săi și una dintre cele mai frumos amenajate plaje de la malul Mării Negre, de luni și până duminică, împreună cu o zonă de piscină și un restaurant ce servește atât prânzul cât și cina. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod