Ioana Lee lansează volumul bilingv "Eseuri din capitala lumii"

Ioana Lee, scriitoare ce se descrie ca fiind o enigmă multiculturală și o contradicție în același timp, lansează în această toamnă o nouă lucrare literară.

Este vorba despre volumul "Eseuri din capitala lumii", ce conține povești adevărate trăite de Ioana Lee în diferite colțuri ale lumii, și pe care le-a așternut pe hârtie în Washington D.C, acolo unde se regăsește căminul ei în ultimii 14 ani. Cartea este biingvă, în română și engleză, și va apare sub auspiciile prestigioasei edituri RAO.


"Observând viața, am realizat că fiecare zi e plină de povești surprinzătoare. Această carte este o compilație de astfel de istorii - din perspectiva multiculturală și multilingvistă a cuiva care observă comportamentul uman.

În ultimii 14 ani, mi-am trăit viața în Washington D.C și am putut să îi urmăresc atât pe cei puternici cât și pe cei mai puțin puternici. Aceste viniete și fotografii sunt doar câteva crâmpeie din experiența mea. Sper că vă veți bucura de ele pe cât m-am bucurat eu să le trăiesc", spune Ioana Lee

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod