Gabriel Toncean, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness și-a descoperit o nouă pasiune

Cunoscut pentru merite deosebite în fruntea Federației Române de Culturism și Fitness, dar și pentru fizicul său atent lucrat, Gabriel Toncean a aratat că fitness-ul este marea sa pasiune pe care o practică de 21 de ani. Însă, recent, vedeta și-a dezvăluit o nouă pasiune la fel de frumoasă, dar cu o doză mult mai mare de adrenalină: zborul.

Zilele trecute, președintele FRCF a fost invitatul bunei sale prietene, Roxanei Ciuhulescu, la celebrarea unui secol de activitate a Aviației Militare Române.

Evenimentul prezentat de vedeta cu cele mai lungi picioare din România a avut loc la Baza 90 Transport Aerian Otopeni și a fost cadrul ideal pentru pasionații de senzații tari care au putut da curs unor noi provocări cu aparate de zbor militare.

Gabriel Toncean nu a putut rezista tentației și a zburat cu avionul Forțelor Aeriene Române C-27J Spartan, însă asta i-a deschis doar apetitul. A urmat un zbor cu elicopterul IAR-330 Puma și apoi discuții cu pilotul aparatului de zbor, căpitan-comandorul Cristian Ciochină, în vederea obținerii brevetului de zbor.

Senzația de concentrare și adrenalina pe care o ai în timpul zborului se aseamănă cu cele pe care le are un sportiv de performanță, așa că, da, m-a atras imediat zborul. Mi-aș dori să urmez un curs de pilotaj, însă o voi putea face abia după ce punem la punct urmatoarele evenimente ale federației. Nu doar că ne lăudam că și anul acesta am adus aur României la competiții internaționale, ci avem și o serie de competiții naționale precum Cupa Federației Române de Culturism și Fitness (3 septembrie) sau  Cupa României la Culturism și Fitness (15 octombrie), iar în octombrie și noiembrie ne vom reprezenta țara la Balkan Championships în Serbia, la World Men`s Championships din Spania și la World Fitness Championships în Polonia.” a declarat  președintele FRCF Gabriel Toncean.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod