Forţa celor trei: Disney, Marvel & Lucasfilm - Studiourile au dezvăluit informaţii exclusive despre filmele viitoare, la D23 EXPO 2017

Disney, Studiourile Marvel şi Lucasfilm au prezentat în cadrul D23 Expo 2017 viitoarea serie de filme live-action, printre care se numără „Mary Poppins Returns”, „Mulan”, „Aladdin”, „Dumbo” sau „The Lion King”. În anii ce urmează, aceste producţii spectaculoase vor fi distribuite în cinematografele din ţara noastră de către Forum Film România.

Prezentările pline de viaţă au dezvăluit ştiri exclusive şi detalii despre viitoarele premiere, spre deliciul publicului plin de entuziasm. Evenimentul bianual a fost găzduit de preşedintele Studiourilor Walt Disney, Alan Horn. Alan a mărturisit: „Aici, la Studiourile Walt Disney, nu am fi putut face ceea ce facem fără sprijinul fanilor Disney, Marvel şi «Star Wars» din întreaga lume. Suntem de părere că fanii noştri fac parte din familie, iar expoziţia D23 este şansa noastră de a le oferi ceva în schimb.

Seria de filme prezentate la D23 cuprinde mai multe titluri, printre care şi „A Wrinkle in Time”, un film de aventură care are la bază povestea clasică scrisă de Madeleine L’Engle. Participanţii au avut ocazia să urmărească trailerul şi să vadă în exclusivitate primul afiş al filmului în care joacă Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine şi Storm Reid. Filmul reprezintă o aventură epică, care va transpune audienţa dincolo de spaţiu şi timp, examinând cu atenţie natura întunericului vs cea a luminii, fiind totodată o poveste care sărbătoreşte triumful iubirii.
Premiera sa la cinema va fi pe 9 martie 2018.

O altă noutate pentru fani a fost şi noua versiune a poveştii clasice Disney „The Nutcracker and the Four Realms”, avându-i în distribuţie pe Keira Knightley, Mackezie Foy, Helen Mirren şi Morgan Freeman. Filmul este inspirat de basmul creat de E.T.A. Hoffmann. Spre încântarea fanilor, Emily Blunt, actriţa care deţine rolul principal în sequel-ul Disney „Mary Poppins Returns”, a apărut pe scenă alături de regizorul şi producătorul filmului, Rob Marshall, pentru a vorbi despre revenirea mult aşteptată a dădacei perfecte. În acest sequel original, Mary şi prietenul ei Jack, un lampagiu optimist jucat de Lin-Manuel Miranda, pornesc într-o nouă serie de aventuri cu următoarea generaţie a familiei Banks, pentru a-i ajuta să găsească bucuria care lipseşte din viaţa lor.

Marshall a declarat: „Am fost incredibil de onorat atunci când Disney m-a abordat. Acesta este un nou film, original de la cap la coadă, ceea ce este foarte rar şi ne oferă posibilitatea să creăm ceva special pentru marele ecran.” Participanţii la D23 au avut ocazia să urmărească în exclusivitate secvenţe din film, acompaniate de o orchestră care a interpretat live noile melodii de pe coloana sonoră, compusă de Marc Shaiman. Noul sequel „Mary Poppins Returns” va putea fi urmărit în cinematografele din România începând cu 28 decembrie 2018.

Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Motion Picture Production, a dezvăluit o nouă serie de proiecte ce se află în desfăşurare, printre ele numărându-se „Mulan”, o variantă nouă, live-action a animaţiei din 1998, şi „Jungle Cruise”, un film live-action inspirat de popularul parc de distracţii.
Studiourile lucrează cu Dwayne Johnson pentru acest proiect, actor care a putut fi auzit recent în filmul de animaţie „Moana”, unde era Maui. „Aladdin” este un alt proiect la care Disney lucrează în prezent, filmul fiind regizat de Guy Ritchie şi avându-i actori în rolurile principale pe Mena Massoud ca Aladdin, Naomi Scott este Jasmine, iar Duhul din lampă este interpretat de Will Smith.

Fanii D23 Expo au fost întâmpinaţi şi de vizionarul regizor Tim Burton care a vorbit despre noul său proiect, o reinterpretare live-action a animaţiei Disney din 1941, „Dumbo”, cu Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton şi Eva Green în rolurile principale. Burton spune că „Dumbo a fost întotdeauna unul dintre filmele mele Disney preferate, aşa că încercăm să păstrăm aceeaşi emoţie şi căldură pe care o emană filmul original.”

După apariţia lui Burton, Alan Horn s-a alăturat lui Bailey pentru a surprinde mulţimea de la D23 Expo şi a le oferi ocazia să vadă scene din noul film live-action „The Lion King”, o adaptare a clasicului din 1994, regizată de Jon Favreau, cel care a regizat şi adaptarea live-action a animaţiei „Cartea Junglei”, film care s-a bucurat de un succes răsunator în rândul spectatorilor. Favreau spune despre film: „Aceasta este o poveste care le aparţine tuturor celor care au crescut cu filmul original. Am vrut să demonstrez că putem să fim foarte respectuoşi faţă de sursa inspiraţiei noastre, dar să aducem animaţia la viaţă în acelaşi timp, prin intermediul noilor tehnici şi tehnologii.
Am vrut să facem ceva special pentru participanţii la D23 Expo şi să le oferim şansa să vadă primii câteva scene din ceea ce pregătim.
” Filmul va avea premiera la noi în ţară pe 19 iulie 2019.

După anunţarea noilor adaptări live-action ale animaţiilor clasice, Alan Horn l-a întâmpinat pe Rian Johnson, scenaristul şi regizorul ultimului capitol din saga Skywalker, „Star Wars: Ultimii Jedi”. Spre încântarea publicului, Johnson i-a invitat alături de el pe actorii din film, Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern şi Benicio Del Toro, făcându-şi apariţia pe scenă, invitându-i pe participanţi să urmărească un sneak peek cu scene de la filmările peliculei mult-aşteptate.

În „Star Wars: Ultimii Jedi”, saga Skywalker continuă pe măsură ce eroii din „Trezirea Forţei” se alătură legendei galactice într-o aventură epică, care dezvăluie mistere străvechi legate de „Forţă” şi revelaţii şocante din trecut. Filmul va apărea în cinematografele din România pe 15 decembrie 2017.

Pentru marele final, Horn l-a invitat pe scenă pe Kevin Feige pentru a prezenta „Avengers: Infinity War”. Feige a început prin a dezvălui publicului al zecelea logo aniversar oficial al Studiourilor Marvel, spre entuziasmul publicului.  A zecea aniversare a studiourilor începe cu lansarea filmului „Avengers: Infinity War” şi acoperă un deceniu impresionant, plin de blockbustere, lansate din 2008, odată cu filmul “Avengers”, până la următorul film, din 2019, căruia nu i s-a dezvăluit titlul deocamdată.

Apoi, ca o mare surpriză de încheiere, actori îndrăgiţi ca Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Don Cheadle, Sebastian Stan, Dave Bautista, Karen Gillan şi Pom Klementieff şi-au făcut apariţia, oferindu-le spectatorilor o vizionare exclusivă a câtorva scene din cel mai aşteptat film cu super-eroi.


După o călătorie cinematografică fără precedent, care a fost realizată pe parcursul a zece ani, „Avengers: Infinity War” aduce pe marele ecran ultima şi cea mai mortală bătălie a tuturor timpurilor. Răzbunătorii şi aliaţii lor trebuie să fie dispuşi să sacrifice totul în încercarea de a-l învinge pe puternicul Thanos, înainte ca acesta să pună capăt omenirii. Filmul „Avengers: Infinity War” va avea premiera în România pe 27 aprilie 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod