Florin Călinescu are gânduri mari la Românii au talent!: ”Până la urmă, o să vă despart eu de iubitul ăla!”

Marea Unire a Talentului continuă mâine seară, de la 20:30, pe scena celui mai tare show de divertisment, Românii au talent. Telespectatorii vor cunoaște noi concurenți veniți atât din țară, cât și din străinătate, cu povești impresionante și abilități care i-au determinat să aibă curaj, să lase în urmă emoțiile și să își dorească să candideze la titlul de erou național.
O apariție excentrică îi fascinează pe Andi, Mihaela, Andra și Florin încă din primele secunde, însă Florin este cel mai încântat de prezența doamnei, dar și de momentul pe care-l prezintă și-i spune... ușor dezamăgit când află că are un suflet pereche, chiar dacă la distanță: ”Eu chiar mă bucuram, doamnă. Bătrân sunt, de îngijire aș avea nevoie, dar aveți iubit...”. La finalul reprezentației, juratul nu se poate abține și merge în culise după concurentă: ”Ce văd acum îmi dă viață, îmi dă sete, îmi dă apă la moară pentru tot ceea ce pot eu să dau mai bun... Până la urmă, o să vă despart eu de iubitul ăla. Aveți un râs fermecător! Sunteți sensul vieții, sunteți elixirul... bătrâneții mele.”
 
Doamna, bucuroasă să asculte atât de multe complimente, se fâstâcește și zâmbește la fiecare replică. Andi, fermecat de numărul de pe scenă, trage concluzia că după atâția ani de când e la masa juriului Românii au talent, apariția unui astfel de prezențe lipsea cu desăvârșire.

Vineri, de la 20:30, show-ul suprem, Românii au talent, aduce distracția și emoția în casele tuturor românilor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod