Feli vorbește despre lupta cu kilogramele, duminică, la Ce se întâmplă, doctore?

Duminica aceasta, la Ce se întâmplă, doctore?, Oana Cuzino vorbește despre alimentație, diete, tele-medicină și cauzele care duc la îngrășare.
În cultura mesei, la români există multe necunoscute. Duminică, de la ora 10:00, echipa emisiunii va analiza o situație neplăcută, determinată de pasiunea excesivă pentru sosuri și dressinguri. Chiar dacă ne hrănim doar cu salate, e posibil să nu slăbim. De ce și câte kilocalorii poate să aibă o astfel de porție? Teoretic, foarte puține. În realitate, depinde de ingredientele care sunt folosite. Unele sosuri pot transforma porția de frunze în cu totul altceva. Aportul caloric este la fel ca cel al unei fripturi.
Mai multe, aflăm la Ce se întâmplă, doctore?, când vedem și care sunt diferențele dintre ce mâncăm și ceea ce ar trebui să mâncăm atunci când ne propunem să ne hrănim sănătos.

Invitata Oanei Cuzino de săptămâna aceasta este cântăreața Feli. Artista a slăbit 30 de kilograme după o intervenție chirurgicală la stomac și înțelege perfect lupta cu propriul organism. Feli a luat o decizie curajoasă, pe care și-a asumat-o fără să stea pe gânduri. Mai multe detalii aflăm duminică, de la ora 10:00.

Tot în această ediție, vedem cum funcționează tele-medicina, dar vom înțelege și mecanismele care îl fac pe fumător dependent de țigară.

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino aduce în prim-plan subiecte legate de sănătate și ne dă răspunsuri complete și avizate pentru un stil de viață armonios.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod