Fanii Star Wars din capitală se întâlnesc la Mega Mall!

Ești cel mai mare fan Star Wars? Pe 4 mai esti așteptat la Mega Mall pentru a sărbători Ziua Internațională Star Wars și 40 de ani de la apariția uneia dintre cele mai populare povești de acțiune din întreaga galaxie.

Locuitorii capitalei și nu numai, sunt așteptați la Mega Mall pentru a se bucura de activități pline de forță și de costume de elită, cu ocazia Zilei Internaționale Star Wars. Fanii Star Wars vor putea sta faţă în faţă cu eroii lor preferați, Darth Vader şiforţele Corpului Ofiţerilor Imperiali, și vor putea lupta pentru conducerea galaxiei.

Vizitatorii sunt așteptați cu mic cu mare, între orele 16:00-18:00, pentru a sărbători alături de membrii români ai Legiunii 501, aniversarea celor 40 de ani de Star Wars.
Mega Mall le-a pregătit fanilor Star Wars blastere NERF, în poligoul Legiunii 501, din Mega Mall, pentru Blast-a-Trooper, o activitate antrenantă pentru toți membrii familiei.În plus, Asociația Brickenburg a dezvoltat o expoziție inedită, formată din exponate Star Wars.

Legiunea 501 este organizaţia de clasă mondială, celebră pentru calitatea costumaţiilor Star Wars, create de membri. Grupul este compus şi condus în totalitate de fani Star Wars, prin voluntariat. 501st Legion – Romanian Outpost reprezintă membrii români ai legiunii.Sub deviza “Bad guys doing good” (“Băieţii răi fac bine”), legiunea promovează interesul pentru Star Wars, prin realizarea și purtarea costumelor de calitate elitistă.
Astfel, legiunea își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității locale prin acțiuni de caritate, prin muncă de voluntariat şi prin facilitarea utlizării recuzitei, pentru evenimente legate de Star Wars.

În plus, Magazinul Certificat LEGOdublează distracția! În perioada 24 aprilie – 4 mai 2017, cumpărătorii care achiziționează două seturi LEGO Star Wars plătesc numai unul. Promoția este destinată membrilor clubului VIP LEGO, în limita stocului disponibil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod