Explozie de energie în al doilea show live Vocea României!

Vineri va fi un show incendiar la Vocea României! Concurenții și antrenorii au ales melodiile pentru cea de-a doua ediție live și pregătesc momente complexe, care vor fi prezentate săptămâna aceasta. Bogdan Stănică, Diana Brescan, Rufus Martin și Zsuzsana Cerveni, din echipa Lori, sunt gata să aducă o explozie de energie, culoare și vibrație pe scenă, vineri, de la 20:30, și să cuerească publicul cu reprezentațiile lor extraordinare.

Bogdan Stănică este din Videle, dar locuiește în București. Cântă la chitară și la pian, iar felul lui de a fi îl ajută atunci când compune, pentru că atunci își exprimă cel mai bine trăirile.

Bogdan are încredere în el, iar familia și prietenii îl susțin și îi spun că va reuși. Ascultă muzică rock și blues și își dorește să devină un artist cunoscut.

Diana Brescan este din Chișinău și este studentă la Relații Internaționale. Cântă de la zece ani, dar nu a urmat un liceu de profil, ci a ales să facă studii în particular. Își dorește să activeze în Ministerul de Cultură al Republicii Moldova și, de ce nu, să fie Ministrul Culturii în țara ei. Pe lângă muzică, Diana este pasionată și de dans.

Rufus Martin este din Statele Unite ale Americii, dar de mai mulți ani locuiește în Germania. În urmă cu zece ani a fost în România și a locuit aici opt luni. A venit să facă muzică. A cântat prima dată pe bani în Chicago, pe Lake Michigan. A încercat și pe Broadway, însă nu a reușit, pentru că nu știa să danseze, așa că a mers în Florida, unde a cântat la Disney World. A intrat apoi într-un boyband cu care a avut spectacole în Germania.

Zsuzsana Cerveni este din București, a început să studieze pianul la trei ani, iar la patru ani avea deja primele concerte.

A cântat în mai multe trupe de pop și rock și își dorește să plece în Marea Britanie pentru continuarea studiilor și să lucreze cu muzicienii care au determinat-o să cânte: soliștii trupelor Whitesnake și Led Zeppelin. Zsuzsana este pasionată de regie, scenografie, îi place să citească și cochetează și cu teatrul.

Vineri, românii își pot alege preferații atât prin sms, la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat și online, gratuit, pe site-ul Vocea României.

Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitată de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecărei ediții live.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod