Experiment „anti-plagiat" la „Bravo, ai stil!"

Cum isi doresc juratii sa afle cine are ajutor in conceperea outfiturilor si cine este prima concurenta vizata?
Sezonul cinci al celei mai iubite emisiuni de fashion din Romania, „Bravo, ai stil!", difuzata la Kanal D de miercuri pana vineri, la ora 23:00, vine cu o serie de provocari pentru aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania. In urma nenumaratelor acuzatii lansate de concurentele acestui referitor la faptul ca unele dintre acestea ar apela la ajutorul unor stilisti in conceperea outfiturilor, juratii au luat decizia.

Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu le vor scoate la tabla, pe rand, pe concurentele acestui sezon. Ordinea in care le vor fi testate veleitatile artistice este stabilita chiar de Maurice Munteanu, dupa cum acesta anunta in editia din aceasat seara a emisiunii. Fiecare dintre tinerele banuite ca ar avea ajutor extern, in ceea ce priveste stylingul, va trebui sa conceapa un intreg outfit, in retouch studio, fara niciun ajutor.

„Mi-as dori sa facem un experiment. Trebuie sa cadem toti de acord, daca incepem de azi, de maine, de saptamana viitoare... Mi-as dori sa le luam pe rand, pe <banuitele>, cum s-ar spune, care se stiu sau pe care le stim. As incepe clasic cu o <Craiova> si i-as interzice concurentei Nadina, timp de o saptamana, chiar doua, sa mai vina cu orice hainuta de acasa si sa faca styling, exclusiv in retouch studio, dar fara ajutorul Cristinei Mihaela. Doar ea , cu ce gaseaste ea pe acolo. Sa vedem performanta, intelegi?! Sa vad eu styling, ca ce poarta azi pe ea, nu ca nu este facut de ea..., este mama tupeului. Mai, fetita, tu cred ca uiti ce suntem noi la aceasta masa. Ea se lupta pentru un titlu si nu este corect fata de celelalte. Le luam pe rand..."
, anunta juratul.

Cum vor reactiona concurentele la auzul acestei provocari lansate de jurati, pentru a elimina suspiciunile de „plagiat" veti putea urmari in show-ul „Bravo, ai stil!", difuzat in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod