EXATLON. Si baietii plang cateodata! Emotii coplesitoare pentru Adrian Blidaru si Cristi Pulhac, aseara, la duelul care a dus la prima eliminare masculina din acest sezon

Duminica seara, in cel mai important joc de la "Exatlon", Faimosii au pierdut lupta pentru protectia in fata eliminarilor, cu un scor de 10 la 5 in favoarea Razboinicilor. A fost un duel dramatic, cu ratari la mustata puse sub semnul ghinionului, conflicte puse pe seama adrenalinei, pe masura ce Faimosii nu reuseau sa se redreseze si sa se apropie de punctajul adversarilor.

Dupa ce saptamana trecuta echipa Faimosilor a pierdut-o pe Silvia Stroescu, aceasta fiind eliminata din concurs, in urma duelului sportiv cu Lili Sandu, iata ca in editia de aseara, lupta pentru a ramane in concurs s-a dat intre Adrian Blidaru, sportivul cu cel mai mic procentaj in aceasta saptamana, si Cristi Pulhac, propus la duel de catre Yamato Zaharia, player of the week.

Nominalizatii spre eliminare s-au duelat pe traseul dificil, ambii sportivi luptand cu ultimele puteri pentru a ramane in concurs. Dupa un efort colosal, cu numeroase accidentari si vizibil epuizati din punct de vedere fizic si psihic, Adrian Blidaru a pierdut in fata adversarului, la o diferenta uriasa, Cristi Pulhac terminand cursa cu punctajul maxim (5-0).

Dupa ce au luptat ca niste adevarati gladiatori in Arena, unul contra celuilalt, la finalul cursei, sportivii au izbucnit in plans, vizibil afectati. Inainte de a parasi concursul, Adrian Blidaru si-a sfatuit colegii sa ramana uniti si sa aiba grija unul de celalalt pentru ca lupta nu se da doar la nivel fizic, ci si psihic.



"Sa stati uniti, fratilor! Sa va ajutati unul pe celalalt. (n.r. – concursul) Este exact cum a zis Andrei Stoica, 80% psihic, 20% fizic. Ana, am incredere, si in tine, Cristina. Si in voi, in toate fetele. Baietii vor cadea mai repede decat voi", le-a spus Adrian Blidaru fetelor din echipa Faimosilor, imediat dupa ce a pierdut lupta in fata eliminarilor din concurs.

Cu ochii in lacrimi si rapus de emotii, Adrian Blidaru  a fost coplesit de sentimente, si-a felicitat adversarul, considerandu-l pe Cristi Pulhac unul dintre favoritii la castigarea trofeului Exatlon.

"Cristi este unul dintre cei mai buni de aici, desi, in momentul de fata si Razboinicii au jucatori foarte importanti. Eu, insa, il consider pe Cristi un favorit la castigarea Exatlonului. Le-am spus si lor (n.r. – Faimosilor) sa nu cumva sa il piarda, din punct de vedere psihic, ca fizic este cel mai bun. Noi chiar vrem sa fim niste modele pentru cei de acasa, pentru copii, in special. De cand a inceput sa se difuzeze Exatlon, jocurile copilariei au reaparut, vad copii care se joaca in fata blocului si ma mandresc. M-am emotionat pentru ca si eu am copii si ma aflu aici datorita lor. Sper sa inteleaga ca tatal lor a fost intr-o competitie cu multi campioni si chiar si-a dorit sa ramana in concurs. Insa nu tot timpul poti castiga", a spus acesta cu ochii in lacrimi, in aplauzele coechipierilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod