Ellie White isi remobileaza casa. Iata cu ce a inceput schimbarea!

Ellie White a decis ca vara aceasta sa isi redecoreze casa de la Brasov, astfel incat, din toamna, sa isi petreaca si mai mult timp acolo alaturi de familia ei.
Artista cauta in aceasta perioada mobila si accesorii pe gustul sau, care sa fie, insa, si practice pentru o familie cu doi copii mici.

Zilele trecute, Ellie a facut un tur al mall-urilor si al magazinelor de mobila dorind sa cumpere un pat si un fotoliu ce vor fi transportate la Brasov.

Artista a fost insotita de partenerul ei de viata, Doru Tinca, si de cei doi copii ai lor, Mihai, in varsta de 3 ani si jumatate, si Maria, in varsta de 1 an.

Cu totii au petrecut aproape doua ore la Lem’s, unde au testat cat de confortabile si rezistente sunt piesele de mobiler dorite, care au fost apoi prezentate pe blogul artistei, www.elliewhite.ro. 

Am comandat un fotoliu si un pat de doua persoane din care se extinde, printr-un sertar, un patut pentru copii.
Le vom duce la apartamentul din Brasov tinand cont ca acolo vom ajunge mai des din toamna. Vara aceasta vom mai cauta si alte tipuri de mobilier, dar si multe accesorii care sa se potriveasca cu ce avem in minte. Vom vizita mai multe showroom-uri si vedem ce gasim
”, declara artista. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod