Elena Gheorghe a ramas insarcinata in vacanta?

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Vedeta s-a intors  recent dintr-o vacanta de vis petrecuta in Antalya alaturi de sotul ei, Cornel Ene, de unde spera sa fi ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Cantareata a sustinut un minirecital in Antalya pentru turistii aflati in vacanta la Hotelul Titanic Delux Belek. Cantareata a animat atmosfera alaturi de cele doua dansatoare, fiind extrem de apreciata de public. Dupa recital, vedeta a ramas in Antalya pentru inca o saptamana de miere alaturi de sotul ei, Cornel.

Elena şi soţul ei îşi doresc foarte mult şi o fetiţă, si spun ei, lucreaza la implinirea acestui vis. „Ne mai dorim un copil. Să fie sănătos, pentru că ştii cum e şi cu dorinţele, important este să-şi dea Dumnezeu ceea ce simte el că ai avea nevoie, pentru că aşa îţi doreşti normal. Dacă ai băiat îţi doreşti fată şi tot aşa. Cu Nicolas e mai complicat, intr-o zi spune ca vreao surioara sau un fratior, dar sa fie mare, de varsta lui, in alta zi spune ca vrea sa fie singur.
El este cam nehotarat din acet punct de vedere
”, spune Elena.

Cantareata a fost rasfatata insa in vacanta de sotul ei care ii aducea micul de jun la pat, cei doi fiind tratati regeste la hotel de catre prietenul lor Mr. Peter, care le-a oferit aceasta vacanta minunata, fiind cazati la un hotel de lux de cinci stele ultra all inclusiv. „Pe Mr. Peter il stim de mult si mereu ne ajuta prin compania lui de turism sa avem o vacanta perfecta in Antalya. Am fost de multe ori aici si in curand vom reveni si cu Nicolas, mai ales ca sunt aici la hotel spatii minunate de joaca pentru copii”, a mai spus vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod