Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Alesia are 6 ani dar deja adoră masajul și cremele frumos mirositoare!

Ela Crăciun i-a oferit fiicei sale, Alesia, cadoul mult dorit de ziua ei de naștere. Micuța este pasionată de masaj și de cremele de corp folosite în tratamentele spa, astfel că, zilele trecute, atunci când a împlinit șase ani, Alesia a avut parte de o ora de maxim răsfăț, așa cum îi place ei.
Pe un pat special, cu saltea de apă, micuța a fost masată de specialistul Silhouette în timp ce mama ei urma același ritual în paralel. Este vorba de noile ritualuri BABOR SPA ce abia au fost lansate în România la Centrele Silhouette. Acestea au la bază produse naturale, cu extracte de celule stem din Champagne Pear și Sorbus torminalis și miresme îmbietoare, o adevărată experieță holistică pentru trup, minte și suflet.

Alesia a fost prima dată la masaj anul trecut, pe când eram în Sinaia, la spa-ul de la Hotel Belvedere. Îi place foarte mult să fie răsfățată și să se relaxeze prin masaj, să miroasă parfumuri și crème de corp. Este foarte cochetă din fire. După acea experiență m-a rugat insistent să o mai duc la masaj pentru că este locul unde îi place să stea cel mai mult. Anul acesta mi-a spus că de ziua ei nu își dorește altceva decât să meargă din nou la masaj, la spa. Am mers cu ea la Silhouette Dorobanți și i-am făcut cadou o sesiune BABOR SPA. M-a rugat ca de această dată să urmez și eu același masaj în paralel, așa că ne-am programat amândouă la același tip de spa concomitent. A fost cea mai fericită după ce am ieșit împreună din salon, povestește Ela Crăciun.

Vedeta a mărturisit pe blogul ei că aniversarea fetiței sale a bucurat-o dar a și întristat-o în același timp.

"Te încearcă o grămadă de sentimente când copilul tău trece de o anumită bornă. Zilele de naștere te fac să îți aduci aminte de toate lucrurile care au fost și nu vor mai putea fi. Aici e bine să nu ai prea multe regrete, să fi petrecut suficient timp cu copilul tău, să vă fi jucat îndeajuns sau să fi fost acolo lângă el când au avut nevoie. Pentru că fiecare an aduce cu sine o nevoie de independență și, inevitabil, o treptată îndepărtare, separare. Ce mă ajută să îmi consum repede momentul de tristețe care mă încearcă? Două lucruri.
1. Sunt foarte mândră că am avut ocazia să împart toate acele momente cu ea. Am luat-o în brațe, am fost cel mai puternic om din lume pentru ea, a adormit pe mine, m-a ascultat, mi s-a confesat. Am savurat, am gustat cu toată ființa mea momente. Am râs cu lacrimi, am iubit-o cu poftă și mi-au strălucit ochii de capul lor, fără să simt nevoia să fac asta, atunci când a mâncat prima data singură, când s-a îmbrăcat singură, când a spus primul cuvânt. Sau cand intra în camera noastră în fiecare dimineață și era și este cea mai frumoaăs și bună fetiță din lume
2. Încerc să trec repede și pentru că știu că este în mare măsură și despre mine. Și de ce să încarc așa un moment special cu dramele mele. Cu faptul că eu îmbătrânesc. Nu ea. Ea doar devine, se transformă, încet și frumos, într-un om extraordinar. Nu sunt bătrână, știu asta. Pănă la urmă și bătrânețea asta, până la un anumit punct, e doar o stare de spirit. Doar că atunci când ești tu, cu tine și cu oglinda dimineața, simți zilele cum te apasă ceva mai repede atunci când copilul este cel care mai adaugă un an colecției.
Ce vreau să spun cu această avalanșă de sentimente și trăiri? Că NU trebuie să vă sperie că le aveți. Că dacă le lăsați să vă ia prea mult din timp ați putea să ratați unul dintre miile de momente superbe care încă așteaptă să fie consumate. Sau poate recuperate. Savurați fiecare clipă alături de ei și lăsați-i să crească fără povara părintelui care nu vrea să se desprindă până când nu mai are de ales. Cel mai greu este că atunci când cei mici cresc, nu mai poți să îi protejezi. Ei pleacă să se lupte cu problemele și lumea singuri, cu armele luate de acasă. Nu vor fi niciodată suficient de pregătiți. Pentru că nu știu și nu concep că există personaje care vor să le facă rău. Pentru că pot sau pentru că cineva trebuie să și piardă într-o partidă. Și știi ce? Îmbrățișarea aceea care acum vindecă tot nu o să mai repare mai nimic. Poate doar temporar. O să ajute să fii lângă el. Dar nu mai poți bate masa care le-a făcut rău și le-a dat o vânătaie. Pentru că rănile vor fi mai adânci și numai ei le pot vindeca. Tu o să le poți îngriji, obloji, dar cam atât. Se vor îndrăgosti, or să aibă inima frântă, or să se angajeze, or să fie obosiți, un neinspirat șef numit pe pile o să țipe la ei, își vor da demisia, vor fi fără țintă, vor lua împrumuturi, își vor căuta case, or să aibă rate sau chirii care le vor face praf ritmul vieții. Astea da probleme, și nu nopțile când umblam somnambulă după biberón, țipetele nealinate ale colicilor, serbările, primul meci pierdut în echipa școlii, bolile inevitabile ale copilăriei. Era mai ușor. De ce? Pentru că pe toate le puteam repara eu. De asta sunt tristă. Nu că se face mare Alesia, nu că îmbătrânesc eu. Ci că puterile mele de supermamă scad în fiecare an"
, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod