Ela Crăciun, prima ședință foto lângă brad, în formula de trei

Ela Crăciun se bucură în această perioadă de primele sărbători de iarnă petrecute în noua formulă, alături de cei trei copii ai săi. Este primul Crăciun al micuțului Nicholas, venit pe lume în urmă cu două luni.
Vedeta de televiziune a realizat o ședință foto specială, alături de Alex, Alesia și Nicholas, în timp ce împodobeau bradul de Crăciun. Fotografiile sunt superbe și prezintă armonia din sânul familiei.
 
Toți patru apar îmbrăcați cu haine roșii, în ton cu sărbătorile de iarnă. Vedeta poartă o rochie roșie cu mâneci lungi și cizme negre, Alex jeanși negri și pulover roșu cu ren, Alesia rochiță din voal roșu, iar micuțul Nicholas un costumaș roșu imprimat cu detalii specifice sărbătorilor de sezon: reni, cadouri și spiriduși.
Bradul pe care l-au împodobit este superb, având decorațiuni aurii, multe dintre ele realizate manual.
 
„Este primul Crăciun în noua formulă și este mai frumos ca niciodată.
Alex și Alesia sunt fascinați de frățiorul lor cel mic. Ar sta tot timpul alături de el, ar vorbi cu el, l-ar răsfăța. Alesia este atentă la modul în care îl îngrijesc și vrea să repete gesturile, să le învețe. Am împodobit bradul din timp, pentru că de Crăciun vom fi plecați cu toții la Sinaia. Acolo vom petrece sărbătorile alături de întreaga familie. Pentru mine, venirea pe lume a lui Nicholas este cel mai frumos dar pe care l-as și putut primi. Întreaga familie a fost răsfățată astfel de Moș Crăciun anul acesta”, declară Ela Crăciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod