Ela Crăciun a mers la atrolog să afle destinul viitorului său copil. Iată ce a aflat!

Ela Crăciun a apelat la buna sa prietenă, astrologul Mariana Cojocaru, pentru a afla ce îi rezervă astrele viitorului său copil, ce urmează să vină pe lume în toamna acestui an.

Deși nu se știe încă data exactă de naștere a bebelușului, astrologul a reușit să traseze direcțiile generale ale destinului celui mic, pe baza informațiilor astrale ale părinților săi.

Ela Crăciun a aflat astfel că băiețelul ei are toate șansele să aibă karma comună cu a mamei sale, cu axa destinului Capricorn-Rac, asta însemnând că va avea loc o regăsire karmică, din viețile anterioare, între cei doi.

“Ela este Berbec, iar soțul ei are soarele în Taur. Sunt precum cuplul Victoria – David Beckham. Cele mai importante aspecte sunt însă legate de karmă. Ela are axa destinului în Capricorn și Rac, cu luna albă și norocul divin. Soțul său are axa de destin în Berbec și Balanță. Relația dintre ei este o regăsire karmică. Când vorbim de copii, Ela, ca și Berbec, are înscris în viață a avea trei copii. Băiețelul ei are șansele să se nască, conform datei prognozate, așa cum are mama sa înscris în nodurile karmice, asta însemnând că va avea karma comună cu a mamei. Atunci am discuta și de regăsirea karmică cu acest bebeluș”
, i-a transmis Maria Cojocaru vedetei.

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume, în toamna acestui an, un băiețel. Vedeta a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. A organizat o petrecere într-o grădină superbă, plină de flori, unde a fost amenajat un decor de poveste ce a inclus un balon imens plin cu steluțe colorate.

Familia și prietenii apropiați ai vedetei urmau astfel să descopere dacă steluțele ce aveau să coboare din balon sunt roz sau albastre, semn că viitoarea mămică va avea fetiță sau băiețel.

Cei mai nerăbdători să afle vestea au fost cu siguranță cei doi copii ai prezentatoarei TV, Alex și Alesia, mai ales că fiecare avea așteptări diferite. Alex își dorea un frățior, iar Alesia o surioară.

În toiul petrecerii, Ela și copiii săi au înțepat balonul imens lăsând să cadă sute de steluțe... albastre, transmițând astfel mesajul că va avea un băiețel.
Momentul special i-a bucurat nespus pe membrii familiei sale și pe prieteni. Fiul ei cel mare, Alex, s-a bucurat că va avea un frățior, iar Alesia s-a acomodat rapid cu ideea, spunând că va avea grijă de cel mic și a menționat că ea vrea să decidă numele acestuia.

Ela Crăciun este prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod