DJ Wanda și Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie în Cambodgia

DJ Wanda și Nadia de Luca, prietena și managera ei, continua periplul prin Asia ajungând de această dată în Cambodgia, în pitorescul oraș Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider și care a convins-o, în urmă cu aproape 16 ani, să adopte primul copil.

Cele două vedete din România au petrecut trei zile de neuitat în Siam Reap, vizitând cele mai impresionante temple budiste, printre care imensul Angkor Wat, considerat cel mai mare monument religios din lume.
Wanda și Nadia au avut cea mai spectaculoasă apariție la Angkor Wat, purtând ținute vestimentare colorate, inspirate din cultura Asiei de Sud-Est, și ținându-și părul în cozi împletite, două stiluri exotice și complementare în același timp.

„Este de departe cel mai impresionant monument religios pe care l-am văzut în această vacanță. Angkor Wat înseamnă Orașul Templelor și a fost construit în urmă cu aproape o mie de ani. A fost la început un templu hindus, ce a fost transformat apoi într-unul budist.
Toate templele pe care le include se intind în total pe 400 de kilometri pătrați. Toate pietrele au fost lipite perfect nu cu mortar, ci cu o substanță vegetală. A fost propus a fi una din noile minuni ale lumii moderne
”, declară Nadia de Luca.

Wanda și Nadia au depus flori de lotus și fructe ca ofrande și au meditat într-unul din impresionantele temple. „Am simțit o încărcătură energetică colosală în acest loc. Este atât de special. Nu e de mirare că milioane de oameni din întreaga lume vin aici pentru a-l descoperi.
Am citit că Jacqueline Kennedy și-a riscat viața în urmă cu șase decenii venind aici, în timpul războiului din Vietnam, pentru că era marele ei vis de a-l vizita”
, declară DJ Wanda.

Într-unul din templele de lângă Siam Reap a fost filmat celebrul film Tomb Rider, cu Angelina Jolie. Actrița a fost atunci atât de impresionată de această țară încât a revenit de mai multe, a derulat campanii umanitare și a adoptat primul ei copil de aici. DJ Wanda și managera ei, Nadia De Luca, se află în această perioadă într-o vacanță de vis în Asia de Sud-Est.
Au vizitat Singapore și Cambodgia, urmând să ajungă în Thailanda, în Bangkok și în insula Koh Samui.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod