DJ Wanda și-a adus iubitul neamț în România

DJ Wanda și iubitul ei, Stephan, au sărbătorit pentru prima dată Paștele împreună în Romania. Cei doi au petrecut prima zi de sărbătoare într-un mod neconvențional: au colindat galeriile de artă și au cumpărat tablouri în valoare de câteva mii de euro. DJ Wanda și Stephan sunt preocupati acum cu amenajarea apartamentului de la Frankfurt, în care cei doi locuiesc împreună aproape în fiecare weekend.

Stephan iubește arta și a descoperit cu această ocazie câțiva tineri artiști români cu potential.

I-au atras atenția câteva tablouri și o sculptură dintr-o galerie exclusivistă din București. Are multa artă în apartamentului lui din Frankfurt, însă mereu mai este loc de ceva nou”, declară DJ Wanda.

Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani și au sărbătorit pentru prima dată Paștele în Bucuresti.
“Anul acesta Pastele Ortodox și cel Catolic au coincis, astfel că l-am sărbătorit împreună, de data aceasta la București. Am fost si la biserică și am luat prânzul la un restaurant românesc.

I-a plăcut foarte mult cozonacul traditional. Eu nu mănânc dulce de regulă, însă de la cozonac nu m-am putut abține”, declară vedeta.

Cat despre relația ei cu Stephan, Wanda spune: “Suntem împreună de aproape doi ani. Nu ne facem însă planuri mai serioase. Luăm totul așa cum vine, natural. Cu toate că trăim în țări diferite, ne vedem des. Aproape în fiecare weekend merg la Frankfurt și, mai rar, vine și el în România. Ne este foarte bine așa.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod