DJ Wanda face show în jurul lumii alături de o saxofonistă sexy

DJ Wanda face furori vara aceasta cu un nou show pe care îl pune în scenă în cele mai mari cluburi din Europa. Nonconformista artistă din România uimește publicul cu un spectacol în care a cooptat-o pe o tânără saxofonistă rusoaică.

În cadrul show-ului, Wanda mixează, cântă și întreține atmosfera, iar superba blondă are intervenții la saxofon pe piesele mixate de DJ-ița din România. Publicul de pretutindeni le apreciază atât de mult încât, de două luni de zile ele sunt mai tot timpul pe drum, schimbând avion după avion și oferind show-uri în aproape 20 de orașe.

Astfel, vara aceasta, DJ Wanda și colega ei de scenă au cântat în Frankfurt, San Remo, în Belek, la Titanic Deluxe, în Milano, la cel mai în vogă loc de distracții, Deus ex Machina, în Andora, la Turtle Beach din Italia, în Milano, în Ibiza, Mykonos, St. Tropez, pentru ca săptămâna viitoare să se întoarcă în România pentru un show la Berăria H din București, alături de Vița de Vie.

Este una din cele mai active veri ale lui DJ Wanda, vedeta fiind pe val în industria de evenimente de club.


În weekend-urile ce urmează, DJ Wanda va avea și spectacole în cele mai fițoase cluburi de pe litoralul românesc, dar și în Grecia. Valul de simpatie de care se bucură în această perioadă a facut ca DJ Wanda să intre în topul 100 al celor mai buni DJ internaționali.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod