DJ Wanda face paradă de modă când plimbă cățelul în Londra

DJ Wanda este renumită pentru stilul său vestimentar cool, de care nu se desparte nici atunci când iese la plimbare alături de cățelul ei. Vedeta face o adevărată paradă de modă pe străzile din Londra atunci când iese afară cu Nina, cățelușa iubitul ei, Karl.
Wanda face furori pe aleile londoneze alături de cățelul negru din rasa Cockapoo, în vârstă de doi ani, purtând outfituri în trend, perfect accesorizate.

Vedeta atrage priviri și complimente mulțumită stilului său vestimentar: rochie roșie în carouri stil scoțian, centură în nuanțe pastel și geacă de piele, rochie din pene albe de struț, cu capă turquoise și cizme din piele de piton, ori, când își dorește să adopte un stil sport, colanți albaștri și tricouri cu imprimeuri cool.

Nina este cățelușa răsfățată a casei care își însoțește stăpânii aproape pretutindeni. Patrupedul i-a intrat rapid la suflet vedetei, odată cu mutarea acesteia în capitala Marii Britanii.  

DJ Wanda locuiește de câteva luni în Londra, alături de logodnicul ei, Karl, într-o casă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra și plănuiește să deschidă propriul salon de tatuaje în capitala Marii Britanii.

DJ Wanda a fost recent admisă la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, și intenționează să deschidă propriul salon de tatuaje și în capitala Marii Britanii.

DJ Wanda merge la Essex în fiecare zi și urmează clase și semnarii, de la 7 dimineața până la 5 seara, susținute de tutorele său, Alan Paul Lofts, unul dintre cei mai renumiți în domeniu.

Tot în Londra, DJ Wanda a început recent și un curs de desen, prin care își perfecționează inclusiv tehnica de umbre si culoare, organizate de London Paint Box Studio una dintre prestigioasele scoli de artă și desen din Londra.

DJ Wanda locuiește în Londra, de câteva luni, alături de logodnicul ei, Karl, într-o casă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani și faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede și casa actorului Richard Gere.

Vedeta își împarte acum timpul între Londra și București, vedeta stând în țară cel puțin o săptămână pe lună pentru a derula proiectele din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod