DIVA demarează SEZONUL NUNȚILOR, din 5 mai

Vă invităm cordial să petreceți luna mai alături de noi, căci DIVA demarează SEZONUL NUNȚILOR, din 5 mai, două filme duminica, de la 16:00!
Alături de nunțile noastre favorite din filmele – MAMMA MIA!, Mireasă de anul nou și Iubitul meu, prințul – dar și cinci filme în premieră:

Mireasa perfectă (The perfect bride) începe pe 5 mai. Fiți martori la povestea lui Molly White (Pascale Hutton) care conduce o tabără de antrenamente fizice și psihice pentru mirese înainte de ziua cea mare. În timp ce se confruntă cu propriile probleme în căsnicie, Molly îl întâlneste pe Nick Dyson (Kavan Smith), un cursant de profesie fotograf, care are rezerve în a face marele pas alături de eleva lui Molly.
Molly descoperă, ajutându-i pe alții, că trebuie să se împace cu trecutul și să îmbrățișeze viitorul cu iubire și entuziasm.

De bună voie și nesilită de nimeni (Runaway Bride) este programat tot pe 5 mai și îi aduce la DIVA pe  Julia Roberts și Richard Gere

Mireasa perfectă: clopote de nuntă (The perfect bride: wedding bells) este programat pe 12 mai și continuă povestea lui Molly și a lui Nick care întâmpină probleme organizând un eveniment important.

Dragoste la primul dans (Love at first dance) este difuzat pe 19 mai.
Hope este un instructor de dans care se îndrăgostește de unul dintre cursanți. Eric este unul dintre cei mai vânați burlaci din Manhattan iar singurul impediment pentru dragostea lor este că el urmează să se căsătoreacă.

Nuntă la podgorie (Wedding in the vineyard) pe 26 mai este al treilea film al seriei Miresa perfecta care arată ce presupune să organizezi, în secret, o nuntă la podgorie. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod