Din 8 septembrie, doar vocea contează, numai la PRO TV! Începe sezonul șapte Vocea României!

Vineri, 8 septembrie, de la 20:30, începe sezonul șapte Vocea României! Antrenorii sunt într-o formă de zile mari, Pavel Bartoș are grijă ca atmosfera să fie una de sărbătoare, iar concurenții sunt pregătiți să-și transforme emoțiile în curaj și să dea totul pe scenă pentru a întoarce toate cele patru scaune și pentru a impresiona o țară întreagă. Telespectatorii vor avea parte de voce la superlativ, energie, comentarii savuroase, interacțiuni care vor surprinde, o luptă cum nu s-a mai văzut și un show fantastic.
"Pe 8 septembrie se lansează sezonul șapte Vocea României și aștept cu nerăbdare acest moment! Mă simt și eu ca la debut, pentru că avem un antrenor nou, avem reguli noi, avem același format extraordinar și îi avem pe Tudor, Smiley, Lori și Despot într-o formă incredibilă. Bineînțeles că venirea lui Adrian Despot i-a stimulat cumva pe toți ceilalți și i-a făcut să ajungă la performanțele la care au ajuns acum. Veți vedea, sunt niște situații formidabile realizate de aceștia! Dar, mai presus de toate, avem niște voci uluitoare! Mă mir de fiecare dată și mă întreb de unde avem atâția concurenți foarte buni. O să fie un sezon memorabil, cu siguranță", a spus Pavel Bartoș.

În fiecare vineri seara, începând din 8 septembrie, de la 20:30, românii vor urmări show-ul în care #doarvoceaconteaza și vor trăi emoțiile competiției alături de gazda emisiunii, Pavel Bartoș, cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori și Despot, și de concurenți carismatici, determinați să lupte și să demonstreze că pot ajunge cât mai departe la Vocea României.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod