Delia: ”Să participi la X Factor e ca și cum ți-ai începe cariera cu un hit!”

Ajunși cu doar câteva zile înainte de finala celui de-al șaptelea sezon, care va avea loc vineri, de la ora 20.00, cei patru jurați ”X Factor” se declară absolut încântați de tinerii talentați pe care i-au văzut pe scenă și îi încurajează pe toți cei care visează la o carieră în muzică să facă pasul decisiv și să se înscrie la casting.a1.ro/xfactor.

Horia Brenciu, juratul care va ajunge anul acesta în marea finală alături de Jeremy Ragsdale e de părere că fiecare tânăr care își dorește să devină artist trebuie, în primul rând, să fie foarte determinat.

A te înscrie la X Factor nu înseamnă neapărat o carieră, dar e cu siguranță un pas, un imbold în viața oricărui concurent aspirant la celebritate. Depinde numai de el însă să asculte, să lase orgoliul la o parte și să se facă luntre și punte pentru a merge mai departe în muzică. E ușor să intri, greu e să te menții”, e de părere juratul ”X Factor”.

Colegul său, Carla’s Dreams este și el de acord cu Horia Brenciu. ”Este evident că X Factor are toate calitățile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe lângă asta, este nevoie de un șir de calități aparent auxiliare, dar critic importante!”, a declarat și Carla’s Dreams.

Ștefan Bănică spune că acesta ar putea fi un moment pe care concurenții să îl păstreze în memorie, dar și în suflet, o viață întreagă.

Acest concurs poate reprezenta o trambulină de lansare în viitoarea lor carieră, pot transforma participarea lor la concurs într-un moment unic și frumos, pe care să-l țină minte toată viața!”, îi încurajează Ștefan Bănică pe viitorii concurenți.

Frumoasa jurată Delia e convinsă că un succes pe scena ”X Factor” e mai mult decât a păși cu dreptul în muzică: ”E un pas important! Să participi la X Factor e ca și cum ți-ai începe cariera cu un hit!”.

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri.

Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod