Delia lanseaza single-ul “Fata lu’ tata” cu videoclip oficial

Delia lanseaza single-ul “Fata lu’ tata”, piesa compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atat pentru “Cum ne noi” (featuring), dar si “Da, mama”, ambele hituri incontestabile in Romania.
 
Videoclipul piesei “Fata lu’ tata” a fost filmat si regizat de Alex Ceausu, cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Ramai cu bine” sau “Verde Imparat”. De look-ul Deliei in clip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sarghe (hair), Hilke Muslim (styling) si Cristina Savulescu (tinute).
 
Delia a lansat anul acesta “Ramai cu bine” cu Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care are aproape 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.
De asemenea, artista este featuring si pe single-ul The Motans - “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio si TV in Romania, cu peste 22 de milioane de vizualizari pe YouTube. In plus, Delia a lansat albumul “Live” care include hiturile artistei: “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Cine m-a facut om mare”, “Ce are ea” si a sustinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “Psihedelia”.
 
Single-ul “Fata lu’ tata” este o co-productie Cat Music si Global Records.
 
Credit foto: Dimitri Caceaune și David Gal
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod