Delia Antal si-a dus mama la Cannes!

Actrita si-a facut un obicei din a-si plimba mama prin lume, dupa ce tatal ei a trecut in nefiinta!  De cativa ani e nelipsita de la Festivalul de Film de la Cannes pentru ca din prisma meseriei de actrita, regizor si producator de film trebuie sa fie la curent cu toate noutatile in domeniu. Anul acesta insa a ajuns pe red carpet nu la bratul unui actor celebru ci chiar insotita de mama sa, careia ii acorda toata atentia necesara de cand tatal sau a trecut in nefiinta din cauza unei boli necrutatoare.

Nu doar ca a facut furori pe covorul rosu si a purtat tinute de invidiat, spectaculoase, care i-au pus in evidenta silueta, dar Delia Antal a fost si apreciata de catre prietenii virtuali de pe Facebook si nu numai pentru ca a petrecut timpul in compania mamei sale si a rasfatat-o in cele mai frumoase locuri  de pe Riviera franceza, primind foarte multe comentarii pozitive.

Am dus-o pe mama la Cannes pentru prima data pe covorul roșu la premiera lui Mungiu.

Am tinut in mod special sa ne asortam pentru ca ne place culoarea rosie. Eu am purtat o rochie de tip sirena, cu trena, de culoare rosie, iar mama o rochie tot de culoare rosie cu negru. M-am simtit bine in compania ei, pentru mine mama este compania perfecta la orice eveniment. De cand l-am pierdut pe tata am realizat ca este foarte important sa am foarte multa grija de mama si o plimb prin toata lumea. Nu demult postam poze din Venetia, lacul Garda si Londra cu mama si matusa mea, vreau sa ii arat toata lumea.
Motto-ul meu este acela ca  "Datoria parinților este sa ne creasca frumos si sanatos pana la 18 ani, apoi datoria noastra este sa le demonstram ca nu si-au pierdut timpul cu noi iar apoi sa ii crestem noi catre batranete in cel mai frumos mod posibil
”, spune Delia Antal, regizoarea filmului “D’ORA”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod