De ce e bine să călătorești fără iubitul tău

Dacă ești într-o relație, probabil că nu concepi ideea de a pleca într-o vacanță singură sau cu prietenele tale.
Hai să luăm un exemplu: petrecerea burlacilor sau petrecerea burlăcițelor. Dacă nu ai ajuns încă să-ți faci propria petrecere, probabil că ai văzut la ceilalți cum e. Este una dintre cele mai distractive petreceri la care poți participa vreodată, iar motivul este unul simplu: ai câteva ore de libertate deplină și în plus știi că poate nu te vei mai întâlni cu astfel de momente. Dar cine hotărăște asta? De ce nu am avea în fiecare an un soi de “petrecerea burlăcițelor?”.

Poate că te vei întreba “Cine face asta?” sau “Cum să-mi las iubitul într-o vacanță fără mine?”, însă dacă îți asumi faptul că e un lucru sănătos pentru voi, atunci ar trebui deja să începi planificarea vacanței. Atât bărbații, cât și femeile au nevoie de libertate, dar mai ales, de încrederea celuilalt. Așadar, nu vă refuzați ideea de a călători unul fără celălalt doar pentru că vă e teamă. În fond, dacă există iubire și respect, întreaga vacanță se va rezuma la distracție și atât.

Iată câteva beneficii pentru relația voastră dacă alegeți o vacanță fără celălalt:

1. Vă dovediți încrederea reciprocă:


Poate că iubitul tău este microbist. Nu ai vrea să fii o iubită model și să-l trimiți chiar tu în Barcelona la o super întâlnire cu Pelé? Nici măcar nu e greu să faci asta pentru că Snickers îți pune la dispoziție un concurs la care poți înscrie până pe 18 iunie. Tot ce trebuie să faci este să încarci un video sau o poză cu cea mai bună lovitură a iubitului tău, pe pagina de Facebook @Snickers România.
Venind de la tine ideea asta, nu-i dovedești altceva decât că ai încredere în el și că îi oferi spațiu pentru lucrurile care-i plac.

2. Vă oferiți spațiu reciproc:


În timp ce el se poate bucura de un meci de fotbal, tu te poți duce la plajă cu prietenele tale. Este de preferat să nu vă scrieți mesaje sau să vă sunați prea des. Libertatea este la fel de importantă precum încrederea. De fapt, merg mână-n mână și reprezintă fundația unei relații sănătoase.

3. O să vi se facă dor unul de altul:


Din când în când e bine să ți se facă dor de el. Mai ții minte la începutul relației când poate nu reușeați să vă vedeți la fel de des? Vă era dor unul de altul, nu-i așa? Și atunci când în sfârșit erați împreună, profitai la maxim de acele momente? Puteți retrăi acele momente dacă vă oferiți libertatea de care spuneam.

Așadar, nu uita de concursul Snickers! După ce te ocupi de asta, planifică-ți o vacanță la mare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod