Dana Rogoz joaca in piesa „Jurnalul lui Adam şi al Evei”, pe 21 mai, in cimitirul Bellu

Daca aveti pofta de o poveste de dragoste speciala, intr-un cadru inedit, actorii Dana Rogoz si Dan Radulescu va invita pe 21 mai seara in cimitirul Bellu. Amoruri sau trădări, tristeţi sau resemnări, victorii sau înfrângeri au rămas împietrite întru eternitate prin talentul unor mari artişti precum sculptorii Storck, Romanelli, Jalea sau Paciurea şi arhitecţi precum Mincu sau Berindey. Monumente impozante şi statui graţioase aşteaptă în liniştea grădinii baronului Bellu să fie admirate.
Muzica va va însoţi vizita până la lăsarea întunericului.

"Sa joc teatru în cimitirul Bellu este fără doar și poate una dintre cele mai inedite propuneri care mi s-au facut vreodata în cariera mea. Fiind vorba de un eveniment important precum Noaptea Muzeelor, dar si de un întreg program ce precede spectacolul nostru - "Jurnalul lui Adam și al Evei" de Mark Twain - si care cuprinde vizite cu ghid prin cimitirul încărcat de istorie, dar și un concert al unui cvartet, presimt ca va fi o seara de neuitat, atat pentru mine - ca actor invitat - cât și pentru vizitatori.
Este o onoare sa mă alătur acestui eveniment și, trecand peste superstiții, cred ca a juca teatru intr-un astfel de spațiu, cu o ocazie atât de speciala, poate fi cu adevărat emoționant. Sunt convisa ca spectacolul nostru, ce prezinta după mine cea mai frumoasa poveste de dragoste scrisa vreodata, va capătă datorita spatiului in care jucam, dar si efervescentei specifice Noptii Muzeelor, nuanțe și semnificații noi. Va fi cu siguranță o reprezentație diferita a spectacolului, pe care poate ca unii l-au văzut deja.
”, spune Dana Rogoz.

Începând cu ora 22:00 pe scenă va prinde viaţă prima poveste de dragoste a omenirii, cea a lui Adam şi a Evei.
Piesa „Jurnalul lui Adam şi al Evei” cu actorii Dana Rogoz şi Dan Rădulescu, în regial Lui Eugen Gyemant face parte din a XII-a Noapte Europeană a Muzeelor, iar evenimentul din Bellu este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.Intrarea este libera.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod