Dana Rogoz e ajutorul lui Cupidon în emisiunea ”Mă însoară mama!”

Cove a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru reality show-ul Mă însoară mama!, care debutează în curând, la PRO TV. Dornic să ia deciziile cele mai bune pentru cei opt băieți pregătiți de însurătoare, Cove și-a luat un aliat care să puncteze, cu spirit critic și din perspectiva unei femei, reacțiile, deciziile și nemulțumirile lor.
Dana Rogoz intră în emisiune și va fi povestitorul care va sublinia din exterior interacțiunile băieților cu pretendetele lor, dar și disensiunile care vor apărea de-a lungul show-ului între mame și viitoarele nurori.

“Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor.
Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, a spus Dana Rogoz despre rolul său din emisiunea Mă însoară mama!.

Reality show-ul Mă însoară mama! prezintă opt băieți din medii diferite, plini de viață, dornici să se așeze la casele lor, care sunt împinși de la spate de mamele lor să ia cea mai importantă decizie din viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod