Cristina Mihaela Dorobanțu, vacanță în New York. A rezistat 5 zile fără shopping!

Deși îi este cunoscută pasiunea pentru modă și shopping, Cristina Mihaela Dorobanțiu a petrecut recent prima vacanță în care nu a făcut deloc cumpărături. Prezentatoarea rubricii Secrete între fete de la Kanal D a avut parte de un mini-sejur de neuitat în New York, metropola de care s-a îndrăgostit, spune, iremediabil.
Deși a ajuns în perioada marilor reduceri, când oricine ar fi tentat să treacă pragul magazinelor marilor branduri, frumoasa vedetă TV a acumulat o altfel de experiență: a luat la pas străzile orașului, a contemplat de pe bancă modul în care se desfășoară viața localnicilor, a vizitat muzeele importante și a ajuns cu o croazieră pe insula Ellis, unde se află Statuia Libertății.
 
„Ador străzile New Yorkului, mi se par cea mai frumoasă parte a lui. Mă plimbam toată ziua, uneori mă opream pe câte o bancă şi, pur şi simplu, mă uitam la oameni. A fost modalitatea mea de a mă relaxa şi deconecta complet. A fost pentru prima dată când nu am făcut shopping. Doar mă opream în fața magazinelor și admiram vitrinele, ca sursă de inspirație pentru a prezenta trenurile momentului în rubrica mea de la Kanal D. Am vizitat și MoMa, Muzeul de Artă Modernă, unde am admirat operele lui Constantin Brâncuși. Am ajuns apoi și pe Insula Ellis, simbolul imigraţiei americane, punctul de sosire pentru mai bine de 12 milioane de oameni care au emigrat peste Ocean în urmă cu un secol. Am văzut și români printre cei fotografiați acolo de-a lungul timpului", povestește Cristina Mihaela.
 
Vedeta a avut parte de cinci zile de neuitat și de o vreme frumoasă, contrar prognozei meteo. Aplicația de pe mobil arăta că va ploua în fiecare zi.
 
„Am avut noroc. Nu a plouat deloc și a fost superb. Am profitat de fiecare moment și am luat la pas cele mai importante și cunoscute zone ale orașului.  Nu ai cum să nu te îndragostești de el și de vibe-ul pe care îl transmite forfota aceea continuă", adaugă vedeta.
 
Cristina a revenit în țară și se pregătește acum pentru prima rubrică din noul sezon al emisiunii Teo Show, ce va fi difuzată miercuri, 29 august.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod