Cristi Mitrea și Wanda iau cu asalt Ferma vedetelor

Ferma vedetelor continuă, mâine seară, de la 20:30, jocul pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de fermierul anului cu noi surprize pentru concurenți.
Când se bucurau că încep să le ajungă paturile pentru a dormi comod, fermierii rămași au parte noi colegi! Luptătorul de MMA, Cristi Mitrea și DJ Wanda, au venit în Ferma vedetelor încărcați cu bunătăți pentru concurenți!

Cristi Mitrea și DJ Wanda sunt uniți de pasiunea lor pentru tatuaje, legând astfel o frumoasă prietenie. Cristi Mitrea este luptătorul de MMA ce s-a făcut remarcat în lumea mondenă prin stilul său nonconformist. Disciplina sportivă și spiritul de luptător sunt două calități care îi vor fi de ajutor la Ferma vedetelor.
„Această experiență este o ruptură bruscă de realitate pe care cred că ar trebui să o experimentăm cu toții la un moment dat. Este un adevărat test al limitelor și o ocazie foarte bună pentru a te redescoperi ca om!” , a declarat Cristi. 

DJ Wanda este o artistă complexă ce jonglează între muzică și arta tatuajelor. Când nu este la salonul de tatuaje, face înconjurul lumii pentru a explora și a cunoaște noi culturi. Dezinvoltura, nonconformismul și simțul umorului sunt calitățile ce o vor ajuta să se adapteze la Ferma vedetelor.
„Cred că Ferma vedetelor este o șansă pentru descoperi în tine noi valențe creative, iar pentru mine acest lucru este foarte important. Am descoperit acolo oameni cu o energie fabuloasă de la care m-am conectat foarte ușor!”, a declarat Wanda. 

Telespectatorii vor vedea cum se vor adapta cei doi concurenți, pe cine a lăsat Diana Dumitrescu în poziția de fermierul săptămânii, dar și cine vor fi cei aleși în postura de servitori. Joi, aventurile continuă în Ferma vedetelor, de la ora 21:30, iar un duel extraordinar de puternic va duce la o eliminare strategică!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod