Concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 1 septembrie ora 22.00 – Unplugged Friday cu Andrei Ion

Pentru un început perfect de week-end vino la Hard Rock Cafe în fiecare vineri, de la ora 22.00, să îţi iei porţia de muzică, voie bună şi deconectare la Unplugged Friday by Aperol! Vei asculta cele mai iubite melodii din topurile internaţionale, reorchestrate în variantă acustică şi te vei bucura de o seară în aer liber, cocktailuri răcoritoare şi atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock. 

Cunoscut publicului de la Vocea României, Andrei Ion vă asteaptă pe 1 septembrie cu o selecţie de piese rearanjate acustic. Veţi asculta “All Of Me” (John Legend ), „Liquor Store Blues (Bruno Mars), „Soulstorm” (Patrice), „No Diggity” (Chet Faker), „Shape of You” (Ed Sheeran) şi multe alte piese de suflet, interpretate cu multă căldură de cel supranumit „Vocea de catifea a României".

În formula ce va concerta pe terasa Hard Rock Cafe îi regăsim pe: Andrei Ion - voce, Daniel Radu – pian şi Stefan Constantinescu - chitara acustică. 

Intrarea va fi liberă şi distracţia nelimitată.

 

Sambata, 2 septembrie, ora 22.00 – Larisa & Band pe terasa Hard Rock Cafe

Hard Rock Café încheie programul concertelor estivale cu una dintre cele mai fresh artiste ale anului 2017: LARISA.
Fostă concurentă la Vocea României 2014 în echipa lui Tudor Chirilă, Larisa e studentă la actorie și se pregătește să lanseze primul ei single oficial. Între timp a lansat pe canalul ei de YouTube proiectul "Backyard Session”, o serie de înregistrări live ale pieselor compuse de ea până acum. 
Concertul va avea loc de la ora 22.00 pe terasă și intrarea este liberă.

 
Miercuri, 6 septembrie, ora 21.30 – Concert Delia & Band

Pe 6 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe pentru un nou show live cu DELIA. Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.
În deschidere îi veţi asculta pe SAVE. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei.

Talentata artistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Hituri precum „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă,”, "1234", "Ce are ea" sau “Râmai cu bine” i-au adus zeci de milioane de vizualizări pe You Tube si au adus-o în rândul celor mai difuzaţi muzicieni pe staţiile radio & tv de profil.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 69 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;
- 110 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod