Claudia Pavel a fost eliminata de la „Exatlon”, in urma voturilor telespectatorilor

Tensiunile au crescut intre concurentii Echipei Faimosilor, in urma nominalizarilor si a strategiilor individuale facute cu o seara in urma in ceea ce priveste propunerile celor trei eliminati.
Aseara, inaintea aflarii verdictului final, echilibrul si unitatea echipei pareau serios afectate. In urma voturilor telespectatorilor, care si-au putut salva favoritul, votand timp de o ora, Claudia Pavel a fost eliminata din competitia care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro. Afectata de faptul ca a fost propusa spre eliminare de Anca Surdu si Diana Bulimar, artista nu si-a luat ramas bun de la acestea, la plecarea din Arena.

„Aceasta a fost inca o poveste de la <Exatlon> Romania.
Cea care a plecat acasa este Claudia. Si-a luat la revedere de la toata echipa, mai putin de la Anca si de la Diana. Face parte din viata, nu pot sa spun ca face parte din sport!”, a incheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul editiei de aseara. Competitia sportiva „Exatlon” continua si in aceasta saptamana cu confruntarile dure intre cele doua Echipe. Sambata, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o noua editie plina de suspans si adrenalina.

Kanal D isi mentine pozitia de lider de audienta in Prime Time, cu show-ul care a cucerit o tara intreaga, inca de la debut, „Exatlon”.
Si aseara, pe intreaga durata de difuzare a celei mai iubite competitii sportive televizate, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul audientelor din Romania, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si in randul populatiei de la orase.  Inregistrand un rating de 11,9% si o cota de piata de 23,9%, pe targetul National, si un rating de 9,3% si o cota de piata de 19,3%, pe targetul All Urban, statia a fost lider incotestabil de audienta, in intervalul 20:07 – 23:17, devansand celelalte posturi TV concurente.

Editia de ieri, 6 februarie, cand Romania astepta cu sufletul la gura numele concurentului din Echipa Faimosilor care va parasi competitia, a fost urmarita in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste doua milioane (2.136.000) de fani.
Minutul de maxima audienta, atins la 21:37, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane si jumatate (2.588.000) de telespectatori care asteptau confruntarea Marianei, din Echipa Razboinicilor cu Larisa, din tabara Faimosilor, ce a culminat cu un final incredibil.

Pe targetul Comercial, Kanal D a ocupat pozitia secunda, cu 8,7% rating si 20,8% cota de piata. O medie de 387.000 de romani cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani au urmarit in fiecare minut al difuzarii editia de aseara „Exatlon”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod