Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-a patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

”Temptation Island – Insula iubirii” îi primește din nou, începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener.

În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine și cele mai seducatoare ispite feminine așteaptă însă să demaște în cel de-al patrulea sezon ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet!

Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască!

Hannelore Ulrich (26 de ani) și Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timișoara, au o relație de mai bine de șase ani și jumătate și au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată! Tinerii îndrăgostiți au propriile afaceri în orașul lor natal, iar în timp ce Bogdan se ocupă de firma sa de tractări de mașini, Hannelore este coregrafă și are un club de dans pentru copii.

Ca urmare, cei doi ajung să petreacă împreună mai puțin timp decât și-ar dori, iar de-a lungul timpului, acest lucru a creat probleme în relația lor.

Mirela Baniaș (35 de ani) și iubitul său mai tânăr, Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Mirela povestește că din prima clipă au simțit atracția, așa că s-au sărutat de parcă se cunoșteau de o viață, iar de atunci sunt împreună. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Distanța, dar și experiențele mai vechi cu bărbații, o fac pe Mirela să fie foarte geloasă, chiar dacă iubitul său o asigură de fiecare dată că nu are motive.  


Cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani), sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relația lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie! Marinela a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat și s-a mutat cu acesta. Tânăra povestește că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum își fac din nou planuri de viitor împreună.

Cătălina Dimache (32 de ani) și Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a născut datorită rețelelor de socializare.

Cati, care a fost căsătorită și are un copil alături de fostul său soț, povestește că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneț și sincer. Tot acestea au fost și calitățile care au făcut-o pe Cati să îi ierte iubitului săi și infidelitățile.

Începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, cele patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod