Cele mai bune filme ale ultimului an revin la Grand Cinema & More într-o nouă ediție a Festivalului Filmelor de Aur

Unele dintre cele mai bune producții ale anului revin in programul Grand Cinema & More în cadrul unei noi ediții a Festivalului Filmelor de Aur. În perioada 5 – 8 martie, iubitorii de film pot alege dintr-o selecție de filme nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film, disponibile în cinema la un preț promoțional.

Indiferent de genul de film preferat, vizitatorii cinematografului pot vedea sau revedea unele dintre cele mai apreciate filme horror, de comedie, biografice, istorice, dramă sau fantasy. Șase dintre producțiile care au intrat deja în cursa pentru un Oscar revin în programul cinematografului, la prețul de 20 de lei pentru fiecare bilet.
În fiecare zi a festivalului va rula, în exclusivitate la Grand Cinema & More, Roman J. Israel, Esq., un thriller ce urmărește o serie de evenimente din viața unui avocat, ce îl îndepărtează pe rând de etică și morală, odată ce începe să lucreze pentru un avocat bogat din Los Angeles.


Amatorii biografiilor și ai filmelor inspirate de evenimente istorice au șansa de a revedea Darkest hour. Ziua decisivă, o poveste dramatică a formării lui Winston Churchill ca lider și a deciziilor care au schimbat cursul istoriei. Aceeași perioadă istorică, a celui de-al doilea Război Mondial, a inspirat și filmul Dunkirk, care surprinde asaltul aproape imposibil de susținut al Germaniei asupra trupelor britanice și ale aliaților.


Lista filmelor continuă cu un horror cu o distribuție impresionantă, Fugi! (Get out!), în care un tânăr aflat pentru prima oară în vizită la părinții iubitei lui descoperă în spatele aprentei lor emoții un adevăr înfiorător.

Același suspans, cu un plus de fantastic, poate fi regăsit în Forma Apei (The Shape of Water), un scenariu plasat în timpul războiului rece din America, când viața unei asistente dintr-un laborator guvernamental se schimbă odată ce descoperă un experiment secret.


Programul festivalului este completat de o dramă romantică plină de eleganță, Firul fantomă (Phantom Thread), care dezvoltă raportul dintre artist și muza feminină care îi schimbă viața, imaginând povestea unui designer celebru, burlac convins, până când o cunoaște pe care care îi va deveni iubită și sursă de inspirație.


Programul complet al Festivalului Filmelor de Aur este disponibil pe www.grandentertainment.ro. Biletele pot fi achiziționate pe loc online sau de la casele de bilete din cinematograf. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod