Bandiții “atacă” ferma! În această seara, cei șapte concurenți din cabana se mută în fermă!

“Astăzi e ziua mult așteptată. Faceți-vă bagajele și plecați din cabană!”. Asta este vestea care-i va face pe cei șapte bandiți din cabană să cânte de bucurie și, în același timp, va aduce lacrimi de tristețe, cu gândul la toate amintirile pe care și le-au făcut acolo!
Cum îi vor primi cei din fermă pe Brigitte, Geanina, Otilia, Otniela, Kamara, Florin și Vali? Vor aprecia noua forță de muncă sau se vor forma două tabere? După o zi în care Brigitte le-a povestit celor de la cabană cum merg lucrurile în fermă și a comentat fiecare atitudine și reacție, acum se gândește cu teamă că întoarcerea în fermă îi poate aduce mai multe dezavantaje decât avantaje.

În ediția Ferma. Un nou început! din această seară de la 21:30, fermierii vor afla de bandiți așa cum se așteaptă mai puțin: la un duel! Remus Boroiu va fi față în față cu Florin Pastramă, iar Remus va suferi o accidentare gravă!

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, noi ediții Ferma. Un nou început! duc tensiunea la un nou nivel!

Ferma. Un nou început!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod