Au rămas numai cinci perechi în competiția Uite cine dansează!

Show-ul Uite cine dansează! le-a adus telespectatorilor în cea de-a doua zi de Paște o ediție specială, o adevărată sărbătoare a dansului, prezentată de șase perechi expresive, care au făcut un spectacol incendiar. Seara a început cu dansuri tradiționale românești și a continuat cu coregrafii spectaculoase de dans sportiv, realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii românești ale tuturor timpurilor.

Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre au notat fiecare reprezentație și s-au bucurat de strălucirea și energia spectacolului, iar Mihaela Rădulescu și Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului în casele românilor. Din păcate, la finalul celei de-a șaptea ediții Uite cine dansează!, perechea formată din Antonia și Paolo Campigotto a părăsit competiția în lacrimi și numai cinci echipe merg mai departe.

Antonia și Paolo au început seara în pași de dans transilvănean, împreună cu Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, și au continuat singuri cu un quickstep electrizant. Cei doi au realizat o coregrafie pe melodia Yamasha a lui Alex Velea, au avut stil, eleganță și ritm, au zburat pe scenă, au fost fericiți și au intrat perfect în rol. A fost un dans superb, care a primit note bune din partea juriului. În urma voturilor publicului, perechea formată din Antonia și Paolo Campigotto a părăsit competiția.

Cu lacrimi în ochi în momentul în care a aflat decizia finală, Antonia a spus: ”Vă mulțumim mult! A fost o experiență foarte frumoasă!”.

Patru țărani galactici au încins ringul! Mirii, Alex Velea și Ecaterina Dosan, alături de nașii, Marius Manole și Olesea Nespeac, au adus pe scenă un scurt fragment de nuntă din Moldova, pe ritmuri de țărănească și bătută. Bucuria lor și a alaiului de nuntași s-a transmis perfect și a trecut dincolo de ecrane. ”Minunată bucurie M-am bucurat, am dansat, i-am invidiat că ei sunt acolo și noi aici. Au fost organici, minunați, îi pup!”, a spus Gigi Căciuleanu încântat.

Spectacolul tradițional a continuat cu Paolo Campigotto și Nicolai Curnic, care au început momentul luându-se la întrecere în ponturi feciorești. Cei doi s-au prins rapid în joc împreună cu mândruțele lor frumoase, Antonia și Anca Sînă Serea. Fetele, pline de energie, și-au făcut fustele roată la o învârtită Someșană. Cei patru s-au bucurat de dans, au pus foarte multă pasiune, iar Florin Călinescu le-a spus: ”Puțin riscant pentru mine, pentru că dansul moldovenesc este mai spectaculos în sine. Dansul ardelenesc propune alte ritmuri și alte costume care-s foarte frumoase. E puțin greu să compari mere cu pere, dar o să încerc.”.

Zona Olteniei a fost reprezentată ieri seară prin dansuri precum hora, danțul, sârba și brâulețul, într-un moment spectaculos.

Aflându-ne în cea de-a doua zi de Paște, jocul a fost pornit la îndemnul bătrânului Sandu Lungu. El a reprezentat generația cu multă experiență, care indiferent de faptul că nu mai poate juca la fel ca atunci când era tânăr fecior, a comandat dansul pentru tânăra generație, reprezentată de Liviu Teodorescu, Marica Derdene și Raluca Netca. A fost un moment încărcat de pasiune și energie. ”Noroc cu Sandu, el a ridicat nota. El era un fel de Mihai Petre acum. Am apreciat interpretarea artistică și expresivitatea. La fete mă așteptam, dar și Liviu m-a surprins plăcut. Sandu e o poezie prin simpla lui prezență.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a completat: ”Ați fost o echipă minunată și acest dans a fost comparabil, ca energie, cu primul.”.

Alex Velea și Ecaterina Dosan au adus pe scenă o coregrafie de dans țigănesc, realizată pe melodia Kibori. Dansul prezentat de ei a fost plin de culoare și energie. Alex și Ecaterina s-au bucurat de moment, s-au sincronizat perfect și au transmis foarte mult entuziasm și vitalitate. ”Revin la ideea mea că ei sunt obligați să danseze lucruri care nu-s în registrul lor. Însă ei reușesc perfect să aducă acest lucru spre registrul lor.”, a spus Gigi Căciuleanu.

Din băncile de liceu direct pe ringul de dans! Marius Manole și Olesea Nespeac au dansat ieri seară salsa pe melodia Ani de liceu, fiind susținuți chiar de Oana Sîrbu, care a fost în platoul show-ului Uite cine dansează! ieri seară.

A fost un dans plin de bucurie, tinerețe, energie și frumusețe. Cei doi au exprimat perfect adolescența în pași de dans și au realizat o coregrafie extraordinară, cu prize și piruete spectaculoase. ”Te-am crezut că ești licean, te-am văzut trecând prin tot felul de emoții. Mi-a făcut plăcere să-mi amintesc de această melodie, de aceste vremuri. Doar că nu a prea fost salsa, iar nota mea va reflecta și acest lucru.”, a spus Andreea Marin.

Sandu Lungu și Raluca Netca au adus ritmurile de disco pe scena dansului. Coregrafia realizată de ei pe melodia Dragostea din tei a transmis multă bucurie în sală și a adus energie. Sandu a plutit încă o dată pe ring, mișcările lor de dans s-au completat perfect, amândoi au intrat în rol și au jucat foarte bine. ”N-am mers cu avionul niciodată, dar dacă stewardesele ar fi ca tine, draga mea, aș merge și pe o aripă.”, a spus Florin Călinescu, iar Mihai Petre a continuat: ”Ești o apariție, Sandu! N-ai dansat fantastic disco, dar prezența ta aici e un adevărat exemplu că oricine poate dansa, mai bine sau mai puțin bine. Contează să te bucuri atunci când dansezi, iar asta se vede.”.

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au dansat quickstep pe melodia Uite așa aș vrea să mor și au prezentat un moment plin de umor și energie. Liviu și Marica s-au bucurat de coregrafia lor originală, au adus culoare și optimisim și au îmbinat perfect elementele de dans sportiv cu teatrul, reușind să creeze un moment memorabil pe scena Uite cine dansează!.

Acestei echipe i-aș da nota 10 pentru seriozitate și efort! Sunt mândră de voi și, sincer, vă văd în finală!”, le-a spus Andreea Marin.

Ultima pereche care a intrat ieri seară pe ringul dansului a fost formată din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Cei doi au dansat salsa pe melodia Oficial îmi merge bine, au pus foarte multă pasiune în dans, au avut o coregrafie frumoasă, mișcările lor s-au completat bine, s-au sincronizat și au transmis dorința de a rămâne cât mai mult timp în competiție. ”O mare surpriză pentru mine față de data trecută. Un dans sexi, foarte bine dansat, foarte bine coregrafiat. Mie mi-a plăcut! Bravo!”, le-a spus Gigi Căciuleanu la final.

Cea de-a șaptea ediție Uite cine dansează! a adus ieri seară strălucire, bucurie, energie, frumusețe, emoții și mult umor. Lunea viitoare, de la 20:30, cele cinci perechi rămase în competiție vor avea de trecut un maraton al dansului și vor avea de pregătit, pentru prima dată, câte trei dansuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod