Au început filmările pentru sezonul șapte Vocea României!

Tudor, Smiley, Lori și Despot, pentru prima dată colegi într-un show de televiziune!

Au început filmările pentru sezonul șapte Vocea României! Antrenorii, Tudor, Smiley, Lori și Despot, și-au ocupat locurile în scaune, puţin altfel decât până acum, și au avut prima întâlnire în platoul celei mai tari competiții a vocilor, au făcut primele fotografii împreună, dar au avut parte și de primele bătălii pentru concurenții care au făcut scena să vibreze. Iar Pavel Bartoș a deschis în stilul lui caracteristic, plin de umor și energie, un nou sezon fabulos!

După primele ore petrecute împreună în această formulă, chimia dintre antrenori a fost evidentă, cei patru au reușit să dezvolte o relație excelentă, dar au rămas în același timp și foarte ambițioși, deciși să-și formeze cele mai bune echipe și să câștige marele trofeu.
Tudor, Lori, Smiley și Despot – primele comentarii din sezonul șapte Vocea României

-          "Când s-au mutat scaunele, zici că eram în rollercoaster!", a spus Smiley la începutul filmărilor, iar Tudor nu a ezitat și i-a răspuns: "Păi, e rollercoaster aici, că te-au mutat lângă mine!".

-          Referindu-se la faptul că Adrian Despot s-a alăturat echipei și că în acest sezon va sta lângă ea, Lori a spus cu zâmbetul pe buze: "Îmi plac prospăturile, vreau să stau lângă cineva nou.".

-          Fiind vorba despre cea mai tare competiție a vocilor, nici antrenorii nu s-au lăsat mai prejos, au cântat în prima zi de filmări și au făcut rime. "Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ți pică chica!", i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale.

-          "Din păcate, cea mai bună alegere pentru tine nu s-a întors... adică eu!", i-a spus Despot unei concurente care și-ar fi dorit să fie în echipa lui.



Prima zi de filmări a fost plină de energie atât pe scenă, cât și în rândul antrenorilor, foarte multă voie bună, strategii noi, comentarii savuroase, concurenți cu voci extraordinare și mult entuziasm. În această toamnă vom avea parte de un adevărat maraton muzical și de foarte multe momente de ținut minte, numai la Vocea României!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod