Au început filmările pentru "Bravo, ai stil! All Stars"

Premiera noului sezon, luni, 22 ianuarie, la 16:30. Surprizele se vor tine lanţ!
Pe fanii show-ului de fashion care a cucerit o tara intreaga si a creat isterie in mediul online ii mai despart doar cateva zile pana la premiera "Bravo, ai stil! All stars". Incepand de luni, 22 ianuarie, de la ora 16:30, cele mai valoroase unsprezece concurente cunoscute deja publicului din Romania din sezoanele trecute s-au reintalnit chiar pe platoul emisiunii, odata cu filmarile care au debutat zilele acestea la Kanal D.

Emotionate si mai pregatite ca oricand, cu avantajul faptului ca deja sunt familiarizate unele cu celelalte, cu etapele show-ului, aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si-au pregatit strategiile si arsenalul vestimentar pentru a defila in fata juratilor si a telespectatorilor sase zile pe saptamana.
Reintalnirea emotionanta cu Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!") cu fanii lor va debuta cu prezentarea unor tinute spectaculoase si cu povesti inedite din culise. Dupa o pauza binemeritata, Ilinca Vandici este mai pregatita si mai energica ca oricand, marturisind ca ca de abia asteapta reintalnirea cu telespectatorii.

„Andrenalina va fi la cote maxime, surprizele se vor tine lant, inca din prima editie a emisiunii.
Asteptarile juratilor si ale telespectatorilor de la cele unsprezece concurente sunt imense. Fetele sunt intr-o forma de zile mari, membrii juriului, la fel, vom asista la susprize majore in acest sezon. Concurentele vor face totul pentru a se ridica la nivelul asteptarilor. Daca v-a fost dor de ele, fiti cu ochii pe noi incepand de luni. Competitia va fi mult mai stransa, pentru ca vorbim despre un sezon cu cele mai valoroase si competitive concurente. Aceasta asteptare a luat sfarsit si toti suntem extrem de incantati de faptul ca ne vom reintalni cu telespectatorii"
, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D.
Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod